6500 TL ekran kartı önerisi

Bütçe
6500 TL

DreamHunterr

Kilopat
Merhaba ekran kartı almayı düşünüyorum fakat ne tür bir şey alsam karar veremedim ortalama olarak 6500 TL civarında bir bütçem var. Almak istediğim şey daha çok fiyat performans olsun istiyorum beni yarı yolda bırakmayacak bir şey istiyorum VR tarzı oyunlarda zorlanmayacak. Teşekkürler.

İntel İ7 8. Nesil İşlemci
16 GB RAM

F/P kart arıyorsan RDNA 2 mimarisiyle deneyimleyebileceğin RX 6600 senin için en mantıklı seçenek, sabırlıysan arkadaşların da dediği gibi indirimleri bekleyebilirsin. 6600'de oyun dışında pek işe yaramayan bir kart bu arada.

İlla ki NVIDIA olsun dersen RTX 2060 öneriyorum o fiyata, daha güncel olmasını istersen de RTX 3050 var ama tavsiye etmem, fiyatını hiç hak etmeyen ve 1660 Super'den çatallanmış kart. Tercih senin.

RX 6600:

RTX 2060:

Aslında ASUS ROG STRIX RTX 2060 8 GB alacaktım fakat dolar vs. çıkınca fiyatı bayağı uçmuş sanırım en ucuzu 12000 soğutma ve ses konusunda çok iyi olduğu söyleniyor fakat çok pahalı. Önerdiğin ekran kartı Sapphire Pulse 6600 mü?

@DreamHunterr hayır, o kadar çıkmana gerek yok ve 2060'a 6400-6500 TL'den fazla verilmez. Biraz fazla ısınan bir kart ama undervolt yaparsan sorun kalmıyor, ROG STRIX'e çıtayı çıkarmaya gerek yok.

Bu şartlarda senin için önerdiğim kart RX 6600 Sapphire Pulse, sana kalmış artık. NVIDIA tarafında RTX 2060, AMD tarafında ise RX 6600 mantıklı seçenekler.

Hocam 6600XT'nin indirime girmesini beklemeniz daha iyi olur, sıklıkla indirime giriyor zaten. Büyük ihtimal İncehesap gaming gecesinde tekrar indirime girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…