6500 TL Gaming PC önerisi

Bütçe
6500

SerkanSimsek

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir piyasayı araştırıyordum fakat alamıyordum. Şu anda alacak bütçem var. Maalesef ki birkaç gün içinde 600-700TL'den fazla zam yapılmış baktığım tüm sistemlere.

Bütçem 6500TL civarlarına kadar çıkabilir. Aklımdaki ekran kartı GTX 1660 Super, monitör olarak ise ayrı bütçe olarak 1800 TL'ye buldum ASUS TUF Gaming VG24VQ alacağım.
Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar, kargo süresi hızlı siteler olursa memnun olurum. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir piyasayı araştırıyordum fakat alamıyordum. Şu anda alacak bütçem var. Maalesef ki birkaç gün içinde 600-700TL'den fazla zam yapılmış baktığım tüm sistemlere.

Bütçem 6500TL civarlarına kadar çıkabilir. Aklımdaki ekran kartı GTX 1660 Super, monitör olarak ise ayrı bütçe olarak 1800 TL'ye buldum ASUS TUF Gaming VG24VQ alacağım.
Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar, kargo süresi hızlı siteler olursa memnun olurum. İyi günler.
Tek tek parça istemiyormusunuz ?

Arkadaşlar yardımcı olmak isteyen herkese çok teşekkür ederim.Bütçemin yettiği kadarıyla;

Bu kasa ve monitoru satın aldım.4 Kasım 16.30 da sipariş verdim 18.40 da kargo belgelerinin düzenlediğinin mesajı geldi.Gerçekten kargo konusunda çok hızlı görünüyorlar.Monitor olarak başka modeller düşünsem de alıcağım sırada bütçem bu kadar yetti maalesef.Umuyorum ki yarın sistemim elimde olucak,eğer siteyi merak eden olursa yada monitor,kasa buradan belirtirse ayrıyeten başlık açıp yardımcı olmak isterim çünkü hakkında çok fazla bilgi yok açıkcası sitenin.
İyi forumlar

Arkadaşlar yardımcı olmak isteyen herkese çok teşekkür ederim. Bütçemin yettiği kadarıyla;

Bu kasa ve monitöru satın aldım. 4 Kasım 16.30'da sipariş verdim 18.40'da kargo belgelerinin düzenlediğinin mesajı geldi. Gerçekten kargo konusunda çok hızlı görünüyorlar. Monitör olarak başka modeller düşünsem de alacağım sırada bütçem bu kadar yetti maalesef. Umuyorum ki yarın sistemim elimde olacak, eğer siteyi merak eden olursa ya da monitör, kasa buradan belirtirse ayrıyeten başlık açıp yardımcı olmak isterim çünkü hakkında çok fazla bilgi yok açıkcası sitenin.
İyi forumlar.

Bayağı güzel bir sistem yakalamışsın hayırlı olsun dostum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı