Son olarak bunları düşünüyorum bütçeyi aştı ama bu bütçeye 1080 ile toplamak gayet uygun geldi bu fiyat bandında daha iyi bir sistem olacağını düşünenlerden fikirlerini bekliyorum öneri yapan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.Tavsiyeleri bekliyorum.
Son olarak bunları düşünüyorum bütçeyi aştı ama bu bütçeye 1080 ile toplamak gayet uygun geldi bu fiyat bandında daha iyi bir sistem olacağını düşünenlerden fikirlerini bekliyorum öneri yapan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.Tavsiyeleri bekliyorum.Eki Görüntüle 220723Eki Görüntüle 220724Eki Görüntüle 220725
Bu 2 sistemde alacağınız monitör devreye giriyor. Eğer 1080p çözünürlük kullanacaksanız boşuna Gtx 1080 almayın kartınızı 1070 yeterli olacaktır.Şahsi görüşüm f/p için Ryzen tercih etmeniz.
Bu arkadaşın yaptığı sistemi almalısın.İşlemcisi ve diğer parçalar ileriye dönük seni 4-5 sene götürür.Bu arada gtx 1080 için g-sync destekli monitör gerekiyor.Alacağınız monitör 144 hz g-snyc destekli 2k veya 4k olmalıdır.Fiyatları biraz yüksektir.