Hocam benim yaptığımla neredeyse aynı sistem . Ben Aerocool Prime V3 ile FSP HV Pro 550 koymuştum. Bu arada sizde de yazıcı eksik . Bir de klavye ve mouse daha düşük olsa daha iyi olur hocam, ne kadar fiyat düşse kar çünkü, ancak ana parçalardan kalite kısmak da istemiyorum.
Gıgabyte Gtx 1660 Super Oc 6gb Gddr6 192 Bit Nvidi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
G.Skill Ripjaws V 2x8GB Desktop Bellek (F4-3200C16D-16GVKB) / CL16 / 3200 MHZ / 16 GB / DDR4 / Yok / PC / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!
ViewSonic VA2419-SH 24" 5ms (VGA+HDMI) Full HD IPS Monitör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
WD Blue 500GB 7200RPM 32MB 3,5" Sata 3.0 Sabit Disk en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Redragon XENICA Kablolu Klavye Oyuncu Klavyesi Gaming Klavye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Wd 120gb Sata Green M.2 Ssd Wds120g2g0b Harddisk arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Orta seviye hoparlör ve alt sınıf yazıcı ile birlikte 6700 TL civarına denk gelir diye düşünüyorum.
@f3turan hocam hava akışı ve genel kalite olarak (RGB önemsiz) Aerocool Prime mı daha iyidir yoksa Dark X-Force mu? Veya o fiyatta(250-320 lira) çok daha iyisi var mı?
@f3turan hocam hava akışı ve genel kalite olarak (RGB önemsiz) Aerocool Prime mı daha iyidir yoksa Dark X-Force mu? Veya o fiyatta(250-320 lira) çok daha iyisi var mı?