6500 TL mikrofonu ve sesi iyi kulaklık önerisi

Bütçe
6500 TL

loyafis.1

Centipat
Daha fazla  
Mikrofonu iyi, sesi kaliteli bir ürün arıyorum. Kablolu ya da kablosuz fark etmez, ancak kablosuz olursa daha memnun olurum. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler. Ayrıca, "kulaklık ve mikrofon ayrı al" derseniz, her ikisi için de önerilerinizi (ve mümkünse linklerini) bekliyorum. Oyuncular için uygun bir ürün olursa çok sevinirim.

Mikrofonu iyi, sesi kaliteli bir ürün arıyorum. Kablolu ya da kablosuz fark etmez, ancak kablosuz olursa daha memnun olurum. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler. Ayrıca, "kulaklık ve mikrofon ayrı al" derseniz, her ikisi için de önerilerinizi (ve mümkünse linklerini) bekliyorum. Oyuncular için uygun bir ürün olursa çok sevinirim.

Fifine Ampligame H6 Mikrofonlu Oyuncu - Bilgisayar - Yayıncı 7.1 RGB Kulaklık Fiyatı - Elit Müzik
Buna bakabilirsiniz hocam.
Bu da inceleme videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

logitech.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı