B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.693 Makaleler 1 Çözümler 3 25 Eylül 2020 #11 flaxiuS dedi: 16GB yapman iyi olur. 240GB SSD yetersiz gelirse HDD koyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam 8 GB RAM yapıyorum. HDD koyup dediğiniz PSU'yu seçiyorum. Yeterli galiba bu kadar. 16 GB olmasın sanki. Bu arada PSU değişimi şart mı ?
flaxiuS dedi: 16GB yapman iyi olur. 240GB SSD yetersiz gelirse HDD koyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam 8 GB RAM yapıyorum. HDD koyup dediğiniz PSU'yu seçiyorum. Yeterli galiba bu kadar. 16 GB olmasın sanki. Bu arada PSU değişimi şart mı ?
flaxiuS Kilopat Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 754 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2020 #12 B4ybars dedi: Bu arada PSU değişimi şart mı ? Genişletmek için tıkla... PSU kalitesiz değiştirmen senin için daha iyi olur.
B4ybars dedi: Bu arada PSU değişimi şart mı ? Genişletmek için tıkla... PSU kalitesiz değiştirmen senin için daha iyi olur.
B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.693 Makaleler 1 Çözümler 3 26 Eylül 2020 #13 flaxiuS dedi: PSU kalitesiz değiştirmen senin için daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Umarım Sinerji güvenilirdir.
flaxiuS dedi: PSU kalitesiz değiştirmen senin için daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Umarım Sinerji güvenilirdir.