6500 TL monitör dahil sistem tavsiyesi

T
Teşekkürler hocam bir düşüneyim. Bu sistemi özelleştirip almayı düşünüyorum fakat dün gigabyte’ın 2060 modeli ve adata ramler kronik sorunlu çok ısınıyor diye bi yorum okudum kararsız kaldım o yüzden.

Kasanın hava sirkülasyonu gayet iyi pek problem olacağını sanmıyorum ram konusuna gelirsek pek problem olan görmedim sadece ssd su630 serisinde kronik problemlerden yakınanlar var.

Kasanın hava sirkülasyonu gayet iyi pek problem olacağını sanmıyorum ram konusuna gelirsek pek problem olan görmedim sadece ssd su630 serisinde kronik problemlerden yakınanlar var.
Tamamdır hocam yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Bir sorum daha olacak kusura bakmayın çok soru sordum Bilgisayarın ssd ve kasa modelini düşürüp 144hz monitör seçersem 6500 lira gibi bir rakama geliyor buda bütçemi aşmaz gibi. Eğer aşağıdakiler uygun olmazsa düşürme işlemini geri alıp 75hz ekranı alacağım.

Aşağıdaki monitörlerden hangisini tercih etmek daha sağlıklı olur sizce? IPS oyun için iyi değil diyorlar tepkime süresinden dolayı fakat 1ms yazıyor özelliklerde bu konuda da bilginiz varsa yorum yaparsanız sevinirim. Teşekkürler

Son düzenleme:
Ya bütçenizi arttırıp monitörü değiştirin yada ekran kartınızı düşürün ama bana kalırsa iyi bir monitör alıp ekran kartını uygun fiyatlı tutmak mantıklı en azından ileri de ekran kartınızı yükseltirsiniz. Monitör her zaman değiştirilen bir bileşen değildir.

Yorum için teşekkürler hocam peki aşağıdaki monitörlerden hangisi tercih edilmeli sizce?

Aoc 24G2U tercih edin derim size

Aoc 24G2U tercih edin derim size
Bende ona daha yakınım tasarımını da çok hoş ama ips panel olduğu için olumsuz yorumlar var birde bu forumda bi kaç konuda geri iade ettiğini belirtenler var o yüzden sormak istedim diğer 2 model TN panel biraz araştırıp monitöre de karar vericem ve indirim kovalıyacam sisteme 144 şart sanırım

Her biri birbirine yakın olan monitörler. Tasarımsal olarak sevdiğinizi beğendiğinizi seçebilirsiniz. Ancak markaların garanti ile ilgili yorumlarını iyi araştırıp ona göre yönelin. Panel üretimi az sayıda firma tarafından gerçekleştiriliyor fakat satış sonrası hizmet en önemli olan husustur. mümkünse kullanan arkadaşlara sorun yada görüp yazan olacaktır zaten.
Ayrıca ben VA panel kullanıyorum memnunum.

100₺ fark ile C24G1 modelini de tercih edebilirsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…