Bende curve var ama düz ekran daha iyi bence düz ekran al. Özellikle bi de ayaklı olmasına dikkat et bence. Yükseklik alçaklık çok rahat ayarlanabiliyor
Bende curve var ama düz ekran daha iyi bence düz ekran al. Özellikle bi de ayaklı olmasına dikkat et bence. Yükseklik alçaklık çok rahat ayarlanabiliyor
Evet birazcık öyle olacak 1000 TL gözden çıkarman gerekiyor monitör için özellikle 144 HZ bir monitör için. Senin monitör 1080P 60 HZ olsa diyeceğim yine idare eder götürür. Ama 6500 TL'lik bir sisteme o monitör biraz hakaret gibi olur bence
Bilgisayar oyun için kullanılacak arkadaşlar. Elimde eski bir 60 Hz monitör mevcut, 6500 lirayı sadece kasaya harcarsam bu monitör ile istediğim performansı görüntü olarak alabilir miyim? Klavye, mouse ve kulaklık mevcut.
Tavsiyen için sağol üstad
Arkadaşlar düşündüm taşındım 6500 liraya sadece kasa toplamaya karar verdim monitörü de ilerleyen süreçte almayı planlıyorum. Fikirleriniz?
Tavsiyen için sağol üstad
Arkadaşlar düşündüm taşındım 6500 liraya sadece kasa toplamaya karar verdim monitörü de ilerleyen süreçte almayı planlıyorum. Fikirleriniz?
Öyleyse buyrun. bu sistem bütçenize göre ve günümüze göre en sağlam sistemlerden birisi. Her işinizi fazlasıyla görecektir soğutması da gayet yeterlidir saatlerce oynayabilirsiniz.