Bütçeni 200 lira kadar aşıyor, 1050Ti'lı sistemler de vardı ama ben önermek istemedim. Bu şekilde alırsan memnun kalacağını düşünüyorum. Sistem ileride yükseltilirse daha iyi bir hale gelebilir. Paranın da değeri kalmadı malum yapacak bir şey yok.
Bütçeni 200 lira kadar aşıyor, 1050Ti'lı sistemler de vardı ama ben önermek istemedim. Bu şekilde alırsan memnun kalacağını düşünüyorum. Sistem ileride yükseltilirse daha iyi bir hale gelebilir. Paranın da değeri kalmadı malum yapacak bir şey yok.
En ucuz MSI Optix G241 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix G241 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.248,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Evet biliyorum bütçe aşıyor ama çok güzel indirim var bence biraz daha bütçe arttırıp alınabilir sistemler var ve kaçırılmamalı bütçenize uyanlar var ama ben yine de atayım dedim aşanları da.
Sistem:
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Skywalker 5A-1650-S masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Skywalker 5T10-1650-S masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da