6500 TL monitörlü sistem toplama

Hocam ellerine sağlık cidden güzel bir sistem oldu fakat ikinci el ürün almak biraz tedirgin ediyor beni onun yerine 1070 veya 1060 koyarak güzel bir monitör ekleme şansımız yok mu?

Hocam ciddi ciddi şuan almayı düşünüyorum fakat kullanan veya inceleme yapan birisini bulamadım bu fiyat farkının sebebini anlayamıyorum. Aydınlatabilir misin
Nanokatalog neden ucuz ?
Okuyabilirsin. Eğer ekran kartı incelemesi istiyorsan. Youtube'da GTX 1080 incelemesi mevcut. 1070ti yeni olduğu için bulamamışsındır. Soğutmaları aynı zaten GTX 1080/1070 incelemesi izlesen de anlarsın.
Hatta buldum bile. Bunu izleyince kafandaki soru işaretleri gidecektir.
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...IQwqsBCCowAA&usg=AOvVaw0VTJzWxrN8ZFOD4xbU2nov
Hocam ellerine sağlık cidden güzel bir sistem oldu fakat ikinci el ürün almak biraz tedirgin ediyor beni onun yerine 1070 veya 1060 koyarak güzel bir monitör ekleme şansımız yok mu?
Daha iyi bir monitör için 1060'a düşmen gerekir. En ucuz 1070 ile 1070ti aynı fiyatta.
Monitör ekleyince bunu ikinci monitör olarak kullanırsın ama ekran kartını ikinci ekran kartı olarak kullanamazsın. Bu yüzden almışken en iyisini al ilerde eski ekran kartını satmakla uğraşma.
Ben monitör için pek araştırmadım belki biraz daha araştırarak daha iyisini bulabilirsin. 2.el ürünlere bakmanı öneririm. Garantili kutulu 75hz monitörler 350 TL fiyatlara satılıyor. Deneyerek alınabilir.
Sistemlerinizin incelemerini bekliyorum.

Son düzenleme:
Şuan amazon.de den gtx 1070 lere bakıyorum verdiğiniz linkten nanokatalog sitesinin aynı işi yaptığını farkettim neden kendim almayayım? Bizim kanemicilere para yedirmekten vazgeçtim şu an.

Gençler arkadaş iyi bir sistem önermiş gerçekten lakin şunu bilin nanokatolog verdiğiniz siparişleri 2 - 3 gün içerisinde de getirebilir, 30 - 40 gün içerisinde de. Neden diye soracak olursanız anlayacağınız gibi zaten yurt dışından geliyor dolayısıyla garantide sunmuyor bu yüzden stokta olmadığında yurt dışından gelmesini bekliyorlar. Beklerim canım sorun değil derseniz kesinlikle alın çok daha ucuz sistemde gerçekten güzel modern oyunları ultrada rahat 80 - 120 fps oynatır

Şuan amazon.de den gtx 1070 lere bakıyorum verdiğiniz linkten nanokatalog sitesinin aynı işi yaptığını farkettim neden kendim almayayım? Bizim kanemicilere para yedirmekten vazgeçtim şu an.
Anlamadım hocam
Stok durumunu sorabilirler.

Anlamadım hocam

Kendim amazon.de den sipariş vermeye karar verdim mantıklı mı sizce

Anlamadım hocam

İnan bana hiç yardımcı olmuyorlar. Yani stokta şuan yok demiyorlar, zaten mantıkende kimse işinden olmak istemez ama birçok yorumlarda "sorduğumda stok var dediler" yorumu var bakabilirsiniz. Yani şansa kalmış bir durum birazda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…