-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Anakart :
Asus Prime B460M-K Intel B460 2933 MHz DDR4 Soket 1200 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İşlemci :
https://www.hepsiburada.com/intel-c...ce=pc&utm_term=k&v=1.58.9&wt_pc=akakce.c.k.pc
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ekran kartı :
Palit GTX1660 SUPER GP OC 6GB 192Bit GDDR6 - Ucuzbudur
Ram :
Apacer Panther EK.08G2Z.GJF 8 GB DDR4 3000 MHz Ram Fiyatları ve Özellikleri (2 adet)
Depolama :
SanDisk Ultra NVMe 3D 1TB 2400MB-1950MB/s M.2 SSD SDSSDH3N-1T00-G25 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Kasa :
DarkFlash Pollux Mesh Mid Tower Kasa PSU YOK | En Ucuzu Akakçe
Güç Kaynağı :
Cougar CGR-ST-600 XTC 600W 80+ Power Supply - incehesap.com
Fiyat : "6528" TL
"Siteler güvenilirdir, kalitesiz siteleri önermiyorum."
Ben şöyle bir şey yapmıştım.
@246941 hatırlarsınız.
@coskunsever bence sizin hazır sisteminizden kat kat iyi. Fakat 3500 işlemci olduğu için
@246941 beğenmiştir bile.