6500 TL Monitorlu Sistem

Baktımda 1. sistem 1080 takılmak için herşeyden kısılmış . O sisteme daha önce bakmıştım yani yine bir konuda görmuştum kötu bır kart dıyorlar 1080ler arasında 2. de gereksiz geldi bana 1060 6gb sistem toparlamak istiyorum hem ssd yide m2 alıcam

Farkındayım 2side daha uygun ama daha ucuza gelıyor ve mantıklı ama vatan olması gerekiyor gibi (aile anlayacagınız uzere ) vatan olursada 144 hz monitor imkanım olmayacak çok fazla aşıcak bütcemi 6500tl nin üstüne birde + klavye mouse kulaklık masrafı gelıcek cunku suan laptop kullanıyorum

Baktımda 1. sistem 1080 takılmak için herşeyden kısılmış . O sisteme daha önce bakmıştım yani yine bir konuda görmuştum kötu bır kart dıyorlar 1080ler arasında 2. de gereksiz geldi bana 1060 6gb sistem toparlamak istiyorum hem ssd yide m2 alıcam
Zaten "ileride güncelleme yapacaksanız" dedim yinede toplayabilirsiniz fakat ekran kartı fiyatları çoştu bunu biliyorsunuz.

farkındayım ekran kartı ve ram fiyatlarının coştuğunun en azından 2 sene aynı şekilde idare etmesi gerekiyor ondan sonra guncelleme yaparım buyuk ıhtımalle

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı