Oncelikle şu an idareten kullandigim notebook İngilizce klavyeli. O yuzden şu an Türkçe yazamiyorum. Arada cok agir olmayan oyunlar da oynamak istiyorum. Ama asil amacim odev yapmak ve Online derslere katilmak. Lutfen masaustu al yazmayin.
Acer Swift 3 SF314-42-R8EZ NX.HSEEY.001 Ryzen 5 4500U 8 GB 256 GB SSD Radeon Graphics 14" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
İşlemci iyi olursa Zoom'da daha iyi bir performans alırsınız. Önerim düşük işlemcili bilgisayarları almamanız. Notebook almaktan anlamadığım için öneri yazamıyorum, ama siz en azından bir i3-i5'li bir PC alın
Acer Swift 3 SF314-42-R8EZ NX.HSEEY.001 Ryzen 5 4500U 8 GB 256 GB SSD Radeon Graphics 14" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.