B Brcn_ycn Hectopat Katılım 28 Aralık 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2018 #1 6500 TL'ye toplayabilecegim en iyi bilgisayar nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2018
ydagli42 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 1.619 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2018 #2 Brcn_ycn dedi: 6500 TL'ye toplayabilecegim en iyi bilgisayar nedir? Genişletmek için tıkla... Monitör vs. dahil mi?
Brcn_ycn dedi: 6500 TL'ye toplayabilecegim en iyi bilgisayar nedir? Genişletmek için tıkla... Monitör vs. dahil mi?
Alp Çiçek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 2.154 Makaleler 3 Çözümler 2 3 Ocak 2018 #3 Kullanım amacı nedir?
1Sosyopat Hectopat Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 217 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ocak 2018 #4 Forumu biraz dolaşırsanız sizinki gibi bir sürü konu var, onları okuyup kararlaştırabilirsiniz. Kullanım amacı, monitör dahil mi değil mi, intel veya amd vs. belirtmeniz lazım ki size en iyi yoldan yardımcı olalım.
Forumu biraz dolaşırsanız sizinki gibi bir sürü konu var, onları okuyup kararlaştırabilirsiniz. Kullanım amacı, monitör dahil mi değil mi, intel veya amd vs. belirtmeniz lazım ki size en iyi yoldan yardımcı olalım.
Alp Çiçek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 2.154 Makaleler 3 Çözümler 2 3 Ocak 2018 #5 1Sosyopat dedi: Forumu biraz dolaşırsanız sizinki gibi bir sürü konu var, onları okuyup kararlaştırabilirsiniz. Kullanım amacı, monitör dahil mi değil mi, intel veya amd vs. belirtmeniz lazım ki size en iyi yoldan yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Evet bir çok var ama bugünün şartlarıyla aynı değil. Fiyatlar ve bileşenler sürekli değişiyor.
1Sosyopat dedi: Forumu biraz dolaşırsanız sizinki gibi bir sürü konu var, onları okuyup kararlaştırabilirsiniz. Kullanım amacı, monitör dahil mi değil mi, intel veya amd vs. belirtmeniz lazım ki size en iyi yoldan yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Evet bir çok var ama bugünün şartlarıyla aynı değil. Fiyatlar ve bileşenler sürekli değişiyor.
1Sosyopat Hectopat Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 217 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ocak 2018 #6 Ali Çiçek dedi: Evet bir çok var ama bugünün şartlarıyla aynı değil. Fiyatlar ve bileşenler sürekli değişiyor. Genişletmek için tıkla... Bütçesi belli olduğundan forumda araştırıp sonra kafasında azda olsa birşeyler şekillendirebilir. Ben o açıdan söyledim, daha sonra biz tabi ki yardım ederiz. Forum o yüzden var zaten.
Ali Çiçek dedi: Evet bir çok var ama bugünün şartlarıyla aynı değil. Fiyatlar ve bileşenler sürekli değişiyor. Genişletmek için tıkla... Bütçesi belli olduğundan forumda araştırıp sonra kafasında azda olsa birşeyler şekillendirebilir. Ben o açıdan söyledim, daha sonra biz tabi ki yardım ederiz. Forum o yüzden var zaten.
dgknyl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2016 Mesajlar 1.296 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Yazılım 3 Ocak 2018 #7 Arkadaşın yorum yapma cezası aldığını düşünüyorum. Geç cevap verebilir.