6500 TL Sistem Önerileri

PaladinRudjack

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar Technopat değerli üyeleri, yazın yaklaşması ve bir yıllık birikimim sonucu artık benim 3 yıllık emektar laptopumu emekliye ayırma kararı aldım. 6000-6500 TL arası bir bütçem var. Monitörü daha sonra ekleyeceğim onun içinde ayrı bir konuda vakti gelince tartışırız. Kendi düşündüğüm sistem ekran kartı hariç şu şekilde, Pascal'ı beklemeli miyim yoksa aşağıda attığım sisteme GTX980 yapıştırıp alayım mı ? O.C bir miktar yapacağımı belirteyim. Ayrıca Pascal'ı beklerken ekran kartı hariç bu sistemi sipariş etmek doğru mu ? Önerileriniz ve görüşlerinizi merak ettim, hayali sistem değildir bu arada yaklaşık 3-4 aydır sıkı şekilde takip ediyorum konuları önerileri. Inventus'u tercih edeceğimi belirteyim, diğer satış kanallarına yönelmeyi şuanlık düşünmüyorum.Şimdiden teşekkürler.

Bekleyin yeni Pascallar 14nm olacak yani güç tüketimi az ve daha performanslı Pascal 1070 bekleyin bu kadar para harcıycakmışsınız.

Buyrun harika bir sistemdir arkdaşında dediği gibi Pascal mimarisini bekleyebilrisiniz ama nacizane benim tavsiyem bu sistem harika bir sistemdir.

A4 Tech Bloody ben aldığım için var onu saymayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…