Yien bir 3500 görüyorum.@msd.selim.99 https://www.itopya.com/vok-imperial...c-6gb-16gb-ddr4-480-gb-ssd-gaming-bilgisayar/
Bu sistem de bayağı iyi. Ekran kartı olarak 2 seçenek var özelleştirmede. İstediğini tercih edebilirsin.
Özelleştirme kısmında var mı demişim?Özelleştirme kısmında maalesef dediğiniz modeli göremiyorum.
Toplandı zaten.O zaman bu fiyata aynı özellikli başka bir sistem linki atabilir misin?
şansımızaBu bütçeyle alınabilecek en iyi sistem derim ben. Çünkü bu fiyat aralığında RTX2060'lı Max 3-4 hazır sistem vardır. SSD markası gayet bilindik ve kaliteli bir marka olmasıyla birlikte özelleştirmelerde de ona rakip bir SSD yok. PSU'yu değişeceğini belirtti arkadaş.
Ayrı ayrı toplamaya çalışıyorum ama Akakçe çöktü sanırım yüklenmiyor.
Teşekkürler hocam hemen bakayımGigabyte B450-S2H 532 TL
Ryzen 5 3500 1248 TL
Corsair Carbide 650 Watt 80+ 855 TL
Corsair Vengeance RGB Pro (2x8) 3200MHz DDR4 671 TL
Zotac Gaming GeForce RTX 2060 3150 TL
Kioxia 480 GB Exceria 428 TL
Toplam 6884 Türk lirası yapıyor.
Evet doğru hatırlıyorsunuz 85 derece üstüne bile çıktığı oluyor.
O zaman bu fiyata aynı özellikli başka bir sistem linki atabilir misin?
Özelleştirme kısmında maalesef dediğiniz modeli göremiyorum.
7000 bandına yaklaşıyor bu sistem sanırım çok sorun olmaz ama belki blackfriday'de daha uyguna denk gelirHocam 2060 ekran kartlı bir sistem toplamadım fakat bütçeyi biraz geçiyor. Bütçeyi çok geçiyor derseniz kasadan biraz kısarım. @PanzerTR hocam bu sefer MSI 100M modeli kullandım.
Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Patriot Viper Steel 3200MHz DDR4 PVS48G320C6 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) X2
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Zalman ZM600-TXII 600W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
MSI MAG FORGE 100M Led Fanlı ATX Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)Palit RTX 2060 DUAL 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Yien bir 3500 görüyorum.
Ayrıca 5600XT ile acı çekmesine de gerek yok.
O anakartın 150 TL ucuzu S2H. Hem daha iyi hem de daha ucuz.
@Mustafafnt sistem güzel görünüyor.
2060 model açıklamasını bulamadım.
Belki bu olabilir.
Palit GeForce RTX 2060 Gaming Pro OC 6 GB Review
Palit's GeForce RTX 2060 Gaming Pro OC is the most affordable custom design RTX 2060 we've reviewed so far, yet it comes with the best cooler, reaching temperatures of only 68°C under load. Unfortunately, idle-fan-stop is missing, but the card makes up for it with extremely quiet idle noise levels.www.techpowerup.com
Özelleştirme kısmında var mı demişim?
Toplandı zaten.
Şansımıza)
Teşekkürler hocam hemen bakayım.
7000 bandına yaklaşıyor bu sistem sanırım çok sorun olmaz ama belki blackfriday'de daha uyguna denk gelir.
Ne alaka? Ben 10400F önerdim.Ryzen 5 3600'ün son 5 ayda fiyat artışına bakmanı istiyorum.
Canım abim veya kardeşim. Konuşmak yerine link atsan da arkadaşımıza yardımcı olsan keşke. Kusura bakma ama bu site anonim kişilerin teknoloji bilgisini yarıştırdığı bir site değil. Birbirimize yardım etmek için bu siteye üye olduk. Az laf çok iş. Rica ederim.
Ryzen 5 3600'ün son 5 ayda fiyat artışına bakmanı istiyorum. Aradaki 550-600 TL gibi bir fiyata vereceği performansa değmez hale geliyor yavaştan. Intel tarafına bakacak olursak 10400F ile toplanan bir sistem de arkadaşın belirttiği bütçeyi çok geçiyor. 7500 TL bütçesi oldu da biz mi önermedik.
Canım abim veya kardeşim. Konuşmak yerine link atsan da arkadaşımıza yardımcı olsan keşke. Kusura bakma ama bu site anonim kişilerin teknoloji bilgisini yarıştırdığı bir site değil. Birbirimize yardım etmek için bu siteye üye olduk. Az laf çok iş. Rica ederim.
Ryzen 5 3600'ün son 5 ayda fiyat artışına bakmanı istiyorum. Aradaki 550-600 TL gibi bir fiyata vereceği performansa değmez hale geliyor yavaştan. Intel tarafına bakacak olursak 10400F ile toplanan bir sistem de arkadaşın belirttiği bütçeyi çok geçiyor. 7500 TL bütçesi oldu da biz mi önermedik.
Hocam 7100 TL gibi bir fiyata geliyor.
teşekkürler hocam 3 5 bakmamak lazım almışken iyi bir sistem dizmek gerekHocam bütçeyi sadece 100 TL geçiyor. 1 tane 8 GB RAM alınabilir. Veya kasanın modeli düşürülebilir.
Buyurun hocam. Kasa modelini değiştirirsek. 6991 TL tutuyor. Yani 7000 TL bütçe ile i5 10400F işlemcili sistem toplanabiliyor.
DarkFlash Pollux Mesh Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Ne alaka? Ben 10400F önerdim.
Link atılmış zaten.
Yarın bakacağım telefondayım.
Hocam bütçeyi sadece 100 TL geçiyor. 1 tane 8 GB RAM alınabilir. Veya kasanın modeli düşürülebilir.
Buyurun hocam. Kasa modelini değiştirirsek. 6991 TL tutuyor. Yani 7000 TL bütçe ile i5 10400F işlemcili sistem toplanabiliyor.
DarkFlash Pollux Mesh Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)