6500 TL sistem toplama

4atliam1

Hectopat
Katılım
6 Ağustos 2015
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba forum sakinleri
Toplamış olduğum kasa hakkında bilgi ve görüşlerinize ihtiyacım var.
Varsa eksikleri varsa artıları lütfen belirtin benim için görüşleriniz önemli.
1.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir sisteme 980 koymamakla hat etmişsin 980 koydum monitörüde 23'' yaptım 27'' lüks olur ayani ekran kartına vermektense nede monitör ? Ayrıca 600 w yeterli olur diye düşünüyorum 980 e
Ekran Alıntısı.PNG


Witcher 3'de 10-15 fps bi artış olur. GTA 5'de 15-20 artış tahminimce
 
Bence sistemin harika bende büyük monitör seven biri olarak diyecek söz bulamadım. Tam bir performans canavarı yaratmışsın. Bunun yanı sıra günümüz oyunlarını da yüksek performansla rahatlıkla oynayabileceğin bir ekran kartı seçmene bayıldım doğrusu. Benim oldukça hoşuma gitti sistem.

Gel gelelim eğer oyunlardan daha yüksek performans almak istersen. İşlemci anakart ve ram'i düşürerek ekran kartı ve monitörü yükseltme olayına girebilirsin. Tabi tercih senin.

Ama ddr4 bir sistem toplamış olman geleceğe yatırım olmuş. İleride ekran kartının yetmediğini düşünürsen ister sli yaparsın ister yeni bir ekran kartı alırsın. O nedenle bence sistemin çok güzel. Hiç dokunma derim ben. ;)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı