6500 TL Sistem Toplama

Chosen24

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum, sizce bu sistemde darboğaz, anakartta uyumsuzluk gibi sorunlar olabilir mi?

Screenshot_2017-04-07-22-36-32.png
Screenshot_2017-04-07-22-36-37.png

Sen o listeyi unut, sana şimdi 1080'li listeler yağacak, bütçe sağlam.
55.png

Uyumsuzluk yok gibi. Alinir yani.

Evet uyumsuzluk yok, ancak tutarsızlık var 7. nesil varken ve daha iyi sistem toplamak varken şişirme liste gibi geldi.

Anakart buda olabilir.

Toplarız toplamasınada oradan kimseye tavsiye etmiyorum, çünkü arkamdan kulağım çınlasın istemem.
Tabi sizi kırmayacağım ve aceleye getirmeyin, birçok üstad konuyu görünce tavsiyede bulunur. Benim gönderdiğimden illa iyiside çıkar.

Çok saolun ama ben elden almayı seviyorum oyüzden ama belki sinerjisende alabilirim ama vatanda bi pc elimde dursun

Vallahi çok saolun bu verdiğiniz sisteme gtx1070 gaming x takılırmi?

Ya ben 1080 istemiyorum aslında çok iyi ekran kartı 1070den daha iyi ama bana 1070 yeter fazlasına gerek yok benim için ama herşey için teşekkür ederim eğer attığınız sisteme takilabiliyorsa 1070 öyle alırım sistem için teşekkür ederim :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı