Merhaba arkadaşlar, ben kendime 6.500 TL'ye bir tane sistem topladım sizce almalı mıyım? Ayrıca bana Ryzen 7 tavsiyesi falan vermeyin ben İ5 7600K istiyorum o kadar.
Sizin istekleriniz sizin kararınız fakat iş ve render için R7 ailesi sizin için daha iyi bir tercih olacaktır. Aradaki performans farkına bakarak R7 ailesinden birini tercih etmeniz mantıklı fakat dediğim gibi sizin kararınız. Ekran kartı kısmında o 1070 fiyatına 1080 var performans için daha iyi bir tercih olacaktır fiyat farkı vermeden GTX1080'e sahip olmak. Depolama kısmımdaki tercihlerin çok iyi olmuş.
Sizin istekleriniz sizin kararınız fakat iş ve render için R7 ailesi sizin için daha iyi bir tercih olacaktır. Aradaki performans farkına bakarak R7 ailesinden birini tercih etmeniz mantıklı fakat dediğim gibi sizin kararınız. Ekran kartı kısmında o 1070 fiyatına 1080 var. Sanırsam fazlada diyeceğim bir şey yok.
Ben GTX1080 istemiyorum zaten GTX1070 benim için yeterlidir, işlemciye gelirsek İ5 7600K zaten üst seviye işlemci sadece ben alınır mı diye sordum ve ayrıca bir darboğaz/yanlışlık varsa söyle ben baktım hiç göremedim vallaha
Bu bütçeyle i5 almak mantıksızlıktır. Hiç kusura bakmayın ama, render için gidip i5 alacaksanız paranızı çöpe atmış olursunuz. Sadece o mesajı okumak bile tansiyonumu yükseltti. Para sizin gidip çöpe atın o zaman. Madem i5 istiyorsun git al.