6500 TL sistem toplama

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize merhaba karantina bittikten bir süre sonra yeni bir PC almayı düşünüyorum kısmetse az önce yaklaşık 6500 TL'ye monitörlü bir sistem topladım sizce alınır mı, bu fiyata değer mi, CS:GO ve LoL'de vereceği FPS değerleri nasıl olur? Yazarsanız sevinirim.
PC :Pc Toplama Sihirbazı.

Son düzenleyen: Moderatör:
6000-6500 tl monitörsüz toplamanı tavsiye ederim ileriye dönük olur sistemden kısman ileride sıkıntı yaratır. 3200 mhz ile 3000 mhz arasında fps farkı neredeyse yok 3600 mhz almadıkça ekstra para verme, ssd sorunlu samsung ssd almanı tavsiye ederim 2 ay sonra konu açmak zorunda kalmazsın. Ekran kartına o para verilmez onu almaktansa 2.el temiz rx580 almanı tavsiye ederim. Yada bütçeyi arttırıp en azından 5600xt alman daha iyi olur.

O fiyata değmez hatta baya kötü bir sistem. Bir yarım saat sonra öneri yapacağım.

O sistemi almak yerine bunu al. Aksesuar ve Yazılımlar bölümüne gelip aynı monitörü seç.
Hem bu sistemde ekran kartı daha iyi.

Tavsiye ettiğim sistemde RX 5600 XT var, senin sistemde RX 5500 XT.
Tavsiye ettiğim sistemde 480GB SSD var, senin sistemde 240GB
Tavsiye ettiğim sistemde Ryzen 5 3500X var, senin sistemde Ryzen 5 1600 var.

Senin sistemde sadece soğutucu iyi. O da seçildiği için var. Benim sistemde herhangi bir soğutucu seçilmemiş, seçersen biraz fiyat artabilir. Ama o sitede nedense çok pahalı o sistem.

Arkadaş tavsiye etmiş zaten o sistemi alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…