6500 TL sistemde neler değişebilir?

Bütçe
6500
Ona bi sormam lazım ona göre cevap vereyim.

Vatan'dan alma fantezisine anlam veremiyorum. Aileniz alacak olabilir diye bilindik yerden almak istiyorlar olabilir ama Vatan'ın şuan uygun bir hali kalmadı tıpkı diğer yerler gibi.

İnternet'den pek sıcak bakmasalarda olabilirmiş.

Maalesef bekleyemezlermiş.
Hazır sistem alırsa daha iyi olur ekran kartı stok sorunu olduğu için. Bu arada illaki AMD işletim sistemli mi olacak?

Benim tavsiyem intel olursa şu kasa 5800 tl + ssd tercihi olarak yaklaşık 6300 tl'ye geliyor. Gamegaraj'da yine bu sistemin AMD R5 3600'lü tamamen aynısı 6600 TL civarına geliyor.

Psu Aigo'nun ürettiği psu. Kendilerine canlı destekten yazıp bilgi alabilirsin. Firma güvenilir.

i5 10400f'li sistem:

R5 3600'lü sistem:

Game Garaj'ı ilk defa duyuyorum, zaten internetten pek sıcak bakmıyorlar, güvenilir mi?
Vatan'dan alma zorunluluğu yoksa en azından 2060 stoklarını beklemenizi öneririm. Aynı karta biraz daha beklemek yerine 1500-2000 TL fazla vermenin pek bir mantığı yok.
Ekonomik nedenlerden dolayı bekleyemezlermiş maalesef.

Game Garaj'ı ilk defa duyuyorum, zaten internetten pek sıcak bakmıyorlar, güvenilir mi?

Ekonomik nedenlerden dolayı beklemezlermiş maalesef.
Evet güvenilir. Ben de forumda ilk defa duymuştum ve mağazalarını görme şansım oldu sonradan. İstanbul Kısıklı'da mağazaları. İstersen mağazadan da teslim alabiliyorsun. Forumda sürekli oradan alanlar var, konuları araştırabilirsin.

Şurada hakkında videosu var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…