Ders için alınmaz hocam.
Buna bir bakın derim.
Hocam ağır bir iş yapılmayacaksa gayet yeterli diye düşünüyorum. Şahsen kendim bu tabletle derslerime çalışıyorum.Ders için alınmaz hocam.
Hocam güçsüz işlemcisi bir yana bu tabletin kalemi bile yoktu sanırım.Hocam ağır bir iş yapılmayacaksa gayet yeterli diye düşünüyorum. Şahsen kendim bu tabletle derslerime çalışıyorum.
Bu bütçede iyi bir tablet yok. En azından giriş segment bir tablet istiyorsan bütçeyi 11'e çıkarman lazım en az.
Yani bu bütçeye göre iyi bir tablet bence. Eğer bütçe artarsa tabii ki farklı seçeneklere bakmakta fayda var.Hocam güçsüz işlemcisi bir yana bu tabletin kalemi bile yoktu sanırım.
Rezalet bir ekran, kronik sorunlar, kalem desteksiz ve lamine camsız panel. Bu tablet ders için giriş segment bile sayılmaz. Samsung tarafında ders için alınacak giriş segment tablet S9FE'dir.Bu bütçe de giriş segment tablet var zaten piyasa da.
A9+ alınabilir, giriş seviye ve idare eder, ben kullanıyorum oldukça yeterli.
![]()
Samsung Galaxy Tab A9 Plus SM-X210 Gri 64 GB 11" Tablet Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy Tab A9 Plus SM-X210 Gri 64 GB 11" Tablet fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Galaxy Tab A9 Plus SM-X210 Gri 64 GB 11" Tablet özelliklerini incele, 4.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kalem yok ancak cidden kaliteli bir kalem arıyorsa S serisine bakmalı ve o bütçe de yok maalesef.
Yani şunu ders için alacağına 4-5 ay beklesin 3 kuruş daha eklesin başka bir şey alsın.Rezalet bir ekran, kronik sorunlar, kalem desteksiz ve lamine camsız panel. Bu tablet ders için giriş segment bile sayılmaz. Samsung tarafında ders için alınacak giriş segment tablet S9FE'dir.
Rezalet bir ekran, kronik sorunlar, kalem desteksiz ve lamine camsız panel. Bu tablet ders için giriş segment bile sayılmaz. Samsung tarafında ders için alınacak giriş segment tablet s9FE'dir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.