6500 TL tablet önerisi

arveroNN

Hectopat
Daha fazla  
Dediğim gibi 6500 TL'ye kadar bir bütçem var. Üniversitede not almak ve eğitim amaçları için bir tablet arıyorum. Fiyat performans, pil ve ekran büyüklüğü gibi kriterlere önem verebilirim.

Bu bütçede iyi bir tablet yok. En azından giriş segment bir tablet istiyorsan bütçeyi 11'e çıkarman lazım en az.

Bu bütçe de giriş segment tablet var zaten piyasa da.

A9+ alınabilir, giriş seviye ve idare eder, ben kullanıyorum oldukça yeterli.

Kalem yok ancak cidden kaliteli bir kalem arıyorsa S serisine bakmalı ve o bütçe de yok maalesef.

Bu bütçe de giriş segment tablet var zaten piyasa da.

A9+ alınabilir, giriş seviye ve idare eder, ben kullanıyorum oldukça yeterli.

Kalem yok ancak cidden kaliteli bir kalem arıyorsa S serisine bakmalı ve o bütçe de yok maalesef.
Rezalet bir ekran, kronik sorunlar, kalem desteksiz ve lamine camsız panel. Bu tablet ders için giriş segment bile sayılmaz. Samsung tarafında ders için alınacak giriş segment tablet S9FE'dir.

Rezalet bir ekran, kronik sorunlar, kalem desteksiz ve lamine camsız panel. Bu tablet ders için giriş segment bile sayılmaz. Samsung tarafında ders için alınacak giriş segment tablet S9FE'dir.
Yani şunu ders için alacağına 4-5 ay beklesin 3 kuruş daha eklesin başka bir şey alsın.

Rezalet bir ekran, kronik sorunlar, kalem desteksiz ve lamine camsız panel. Bu tablet ders için giriş segment bile sayılmaz. Samsung tarafında ders için alınacak giriş segment tablet s9FE'dir.

Ekranı A9 kadar kötü değil idare eden bir ekranı var, s9FE orta segmente hitap ediyor daha çok, S6 Lite girişe hitap ediyor yine.
Kronik sorun olarak bir sorunu yok, dokunmatik sorunu çözüldü, kullanmadıysanız bilmemeniz normal ancak bu tablet giriş için oldukça iyi bir tablet, 4500 TL'ye nasıl bir ekran beklediğinizi anlamadım zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı