www.tekno47.com
Bence o bütçede yurt dışı telefon almak daha mantıklı. Tekno47 işini iyi yapan bir site. Bence bir bakmalisin örnek olarak herkesin bildiği POCO X3 linkini atacağım.
Yurt dışı olayını bilmiyorsan IMEI atma durumu var. İnternetten arastirabilirsin.![]()
POCO X3 - Tekno 47
**📡 Ağ & Lansman** - Ağ Teknolojileri: GSM, HSPA, LTE - Lansman: Açıklama 22 Eylül 2020; Yayınlanma 29 Eylül 2020 **📏 Gövde** - Boyutlar: 165,3 x 76,8 x 10,1 mm; Ağırlık: 225 g - Yapı: Cam ön (Gorilla Glass 5), plastik çerçeve ve arka - SIM: Hibrit Çift SIM (Nano-SIM, çift bekleme) -...www.tekno47.com
Bütçen 8.5K civarına çıkıyorsa Realme 9 Pro ya yönel derim.Teşekkür ederim, bakacağım. Ben Xiaomi Redmi Note 12 6 GB RAM modelini almayı düşünüyorum ama pek emin olamadım. Siz ne tavsiye edersiniz?
Bütçen 8.5k civarına çıkıyorsa Realme 9 Pro'ya yönel derim.
Redmi Note 12 ye göre daha iyi oyun performansı verir, Arayüz olarak Realme daha iyi, Ekran olarak Realme IPS, Redmi Amoled ve daha yüksek parlaklığa ulaşıyor burada Realme ye eksi verebiliriz. Kamera olarak ikisininde kamera performansı pek iyi değil.Peki hocam, bakacağım ama ne gibi + ve -leri vardır Xiaomi 12'den.
Redmi Note 12'ye göre daha iyi oyun performansı verir, arayüz olarak Realme daha iyi, ekran olarak Realme IPS, Redmi AMOLED ve daha yüksek parlaklığa ulaşıyor burada Realme'ye eksi verebiliriz. Kamera olarak ikisinin de kamera performansı pek iyi değil.
Redmi Note 12'ye göre daha iyi oyun performansı verir, arayüz olarak Realme daha iyi, ekran olarak Realme IPS, Redmi AMOLED ve daha yüksek parlaklığa ulaşıyor burada Realme'ye eksi verebiliriz. Kamera olarak ikisinin de kamera performansı pek iyi değil.
Hocam peki işlemci ömrü ve performansı falan nasıl hangisinin daha iyi?Bütçesine uygun olan A05s nasıl olur?
İstediği oyun performansını veremez, Samsung olarak bu bütçede A24 daha iyi bir tercih olur.Bütçesine uygun olan A05s nasıl olur?
Realme 9 Pro.Hocam peki işlemci ömrü ve performansı falan nasıl hangisinin daha iyi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.