6500 TL telefon önerisi

The Menn

Decapat
Daha fazla  
6500 TL altında F/P işlemcisin ömrü o kadar da kısa olmayan, kamerası da o kadar kötü olmayan oyun oynanabilecek telefon öneriniz var mıdır? (biliyorum çok şey istedim)

Bence o bütçede yurt dışı telefon almak daha mantıklı. Tekno47 işini iyi yapan bir site. Bence bir bakmalisin örnek olarak herkesin bildiği POCO X3 linkini atacağım.
Yurt dışı olayını bilmiyorsan IMEI atma durumu var. İnternetten arastirabilirsin.

Bence o bütçede yurt dışı telefon almak daha mantıklı. Tekno47 işini iyi yapan bir site. Bence bir bakmalisin örnek olarak herkesin bildiği POCO X3 linkini atacağım.
Yurt dışı olayını bilmiyorsan IMEI atma durumu var. İnternetten arastirabilirsin.

Teşekkür ederim, bakacağım. Ben Xiaomi Redmi Note 12 6 GB RAM modelini almayı düşünüyorum ama pek emin olamadım. Siz ne tavsiye edersiniz?

Peki hocam, bakacağım ama ne gibi + ve -leri vardır Xiaomi 12'den.
Redmi Note 12 ye göre daha iyi oyun performansı verir, Arayüz olarak Realme daha iyi, Ekran olarak Realme IPS, Redmi Amoled ve daha yüksek parlaklığa ulaşıyor burada Realme ye eksi verebiliriz. Kamera olarak ikisininde kamera performansı pek iyi değil.

Redmi Note 12'ye göre daha iyi oyun performansı verir, arayüz olarak Realme daha iyi, ekran olarak Realme IPS, Redmi AMOLED ve daha yüksek parlaklığa ulaşıyor burada Realme'ye eksi verebiliriz. Kamera olarak ikisinin de kamera performansı pek iyi değil.

Bütçesine uygun olan A05s nasıl olur?

Redmi Note 12'ye göre daha iyi oyun performansı verir, arayüz olarak Realme daha iyi, ekran olarak Realme IPS, Redmi AMOLED ve daha yüksek parlaklığa ulaşıyor burada Realme'ye eksi verebiliriz. Kamera olarak ikisinin de kamera performansı pek iyi değil.

Hocam peki işlemci ömrü ve performansı falan nasıl hangisinin daha iyi?
Bütçesine uygun olan A05s nasıl olur?
Hocam peki işlemci ömrü ve performansı falan nasıl hangisinin daha iyi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı