6500 TL'ye 144 Hz veya 240 Hz monitör önerisi

Bütçe
Maksimum 6500 TL

Chuck Norris

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, şimdi ilk önce size sorayım: Genellikle FPS oyunu oynayacağım ama hikaye oyunu da oynarım. IPS olması önemli ve 3-4 aylık yaz için 144 Hz veya 240 Hz hangisi daha uygun olur bunu öğrenmek istiyorum. Yanlış anlaşılmasın sadece yazın kullanmayacağım ama sınav falan olduğu için ancak YKS sonrası kullanırım. FPS konusunda sıkıntı yok. 400-500 FPS'ler alıyorum (240 Hz için). Profesyonel oyuncu değilim, onu da belirteyim. Aklımdaki ürünler şunlar:

144-165 Hz:

240 Hz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam attıklarınızın hepsi güzel. 144Hz içn G24-20, 240Hz için kendi kanaatimce Asus ROG Strix, fakat AOC da alınabilir şu sıralar aşırı popüler.

Bilgisayarın el veriyor ise 240hz al, acerin 4400tlye vardı 240hz ama sanırım stoğu bitti, diğer 240hzler ortalama 5.500 tlden başlıyor.

ASUS ROG olanı alınabilir gibi, bir de şuna bakabilirsiniz.

ASUS ROG olanın satıcısı Amazon olsa direk alıp deneyeceğim ölü piksel durumunda falan iade için sıkıntısız tek firma Samsung Odyssey G4 satıcı Amazon onu bir bakacağım bende.

Şimdi olayın şöyle bir yüzü var o da şu; sistemim FPS'den yana sorunu yok 400-500 diyorsun. Madem böyle sağlam bir sisteme sahipsen ya da olacaksan neden 1080p monitör bakıyorsun?
Hocam 2k çözünürlükte oynamaktan çok zaten FPS oyunları oynayacağım için öyle dedim yani 10 saat oyun oynuyorsam 2-3 saati oynarım gibi.

ASUS ROG olanın satıcısı Amazon olsa direk alıp deneyeceğim ölü piksel durumunda falan iade için sıkıntısız tek firma Samsung Odyssey G4 satıcı Amazon onu bir bakacağım bende.
Hocam Gaminggen'den alabilirsiniz sıkıntı olmaz.

Son düzenleme:
Hocam 2K çözünürlükte oynamaktan çok zaten FPS oyunları oynayacağım için öyle dedim yani 10 saat oyun oynuyorsam 2-3 saati oynarım gibi.

2K-144Hz monitörün akıcılığı ve görüntü kalitesini hesaba katarsak 1080P-240Hz'den daha iyidir. Fakat bütçe karşılamıyor tabii.

Baktıkların arasında markasına ve üretimine güvendiğim. Ayrıca renk kalitesi olarak beğendiğim AOC tercihim olurdu. Dell'de üzmez. Asus yeni giriş yaptı pazarımıza. Hakkında fazla bilgi bulunmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…