E eymennnnn Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 342 26 Nisan 2022 #1 Takacağım ekran kartı RX 6600. Onun için 6500 TL APU önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2022
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 26 Nisan 2022 #2 Ekran kartınız var ise neden APU istiyorsunuz? APU dahili grafik birimidir ve işlemci içinde gelir.
M moova31 Femtopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #3 InternetciMen dedi: Ekran kartınız var ise neden APU istiyorsunuz? APU dahili grafik birimidir ve işlemci içinde gelir. Genişletmek için tıkla... Tercih meselesi, öneri istemiş?
InternetciMen dedi: Ekran kartınız var ise neden APU istiyorsunuz? APU dahili grafik birimidir ve işlemci içinde gelir. Genişletmek için tıkla... Tercih meselesi, öneri istemiş?
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 26 Nisan 2022 #4 moova31 dedi: Tercih meselesi, öneri istemiş? Genişletmek için tıkla... Boşuna para harcamasın diye söyledim.
moova31 dedi: Tercih meselesi, öneri istemiş? Genişletmek için tıkla... Boşuna para harcamasın diye söyledim.
E eymennnnn Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 342 26 Nisan 2022 #5 InternetciMen dedi: Ekran kartınız var ise neden APU istiyorsunuz? APU dahili grafik birimidir ve işlemci içinde gelir. Genişletmek için tıkla... yani ekran kartsız bilgisayara ekran kartı takacağım O yüzden öneri istiyorum
InternetciMen dedi: Ekran kartınız var ise neden APU istiyorsunuz? APU dahili grafik birimidir ve işlemci içinde gelir. Genişletmek için tıkla... yani ekran kartsız bilgisayara ekran kartı takacağım O yüzden öneri istiyorum
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.202 Çözümler 86 26 Nisan 2022 #6 Ekran kartın var ise grafik birimi bulunduran işlemci almanıza gerek yok? 5600 ve B550 anakart kombinasyonu yapılabilir.
Ekran kartın var ise grafik birimi bulunduran işlemci almanıza gerek yok? 5600 ve B550 anakart kombinasyonu yapılabilir.
E eymennnnn Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 342 26 Nisan 2022 #7 Hououin Kyouma dedi: Ekran kartın var ise grafik birimi bulunduran işlemci almanıza gerek yok? 5600 ve B550 anakart kombinasyonu yapılabilir. Genişletmek için tıkla... kankam ekran kartını ben kendim takacağım ekran kartsız kullanmayacağım
Hououin Kyouma dedi: Ekran kartın var ise grafik birimi bulunduran işlemci almanıza gerek yok? 5600 ve B550 anakart kombinasyonu yapılabilir. Genişletmek için tıkla... kankam ekran kartını ben kendim takacağım ekran kartsız kullanmayacağım
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.202 Çözümler 86 26 Nisan 2022 #8 eymennnnn dedi: Kankam ekran kartını ben kendim takacağım ekran kartsız kullanmayacağım. Genişletmek için tıkla... Yahu yazdığımı bir daha okur musun? Okuduğunu anlamama sorunun mu var?
eymennnnn dedi: Kankam ekran kartını ben kendim takacağım ekran kartsız kullanmayacağım. Genişletmek için tıkla... Yahu yazdığımı bir daha okur musun? Okuduğunu anlamama sorunun mu var?
A.Aoi Decapat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #9 eymennnnn dedi: kankam ekran kartını ben kendim takacağım ekran kartsız kullanmayacağım Genişletmek için tıkla... Tamam iste. Arkadasta ayni seyi soyluyor. Zaten rx 6600 takacaksin ne diye apu sistem istiyorsun?
eymennnnn dedi: kankam ekran kartını ben kendim takacağım ekran kartsız kullanmayacağım Genişletmek için tıkla... Tamam iste. Arkadasta ayni seyi soyluyor. Zaten rx 6600 takacaksin ne diye apu sistem istiyorsun?
E eymennnnn Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 342 26 Nisan 2022 #10 E bende öneri istiyorum parça parça A.Aoi dedi: Tamam iste. Arkadasta ayni seyi soyluyor. Zaten rx 6600 takacaksin ne diye apu sistem istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Apu yu yanlış kullanmışım
E bende öneri istiyorum parça parça A.Aoi dedi: Tamam iste. Arkadasta ayni seyi soyluyor. Zaten rx 6600 takacaksin ne diye apu sistem istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Apu yu yanlış kullanmışım