T Tuncay32 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 40 10 Şubat 2023 #31 yapiz dedi: Hayır sorun olmaz sadece gerekenden az performans alırsınız. Genişletmek için tıkla... o zaman adama yazıyorum hayırlı olsun bana umarım kart sağlamdır 1 gün daha duramıycam ekran kartsız
yapiz dedi: Hayır sorun olmaz sadece gerekenden az performans alırsınız. Genişletmek için tıkla... o zaman adama yazıyorum hayırlı olsun bana umarım kart sağlamdır 1 gün daha duramıycam ekran kartsız
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #32 Tuncay32 dedi: O zaman adama yazıyorum hayırlı olsun bana umarım kart sağlamdır 1 gün daha duramayacağım ekran kartsız Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun Param Güvende ile almayı unutmayın.
Tuncay32 dedi: O zaman adama yazıyorum hayırlı olsun bana umarım kart sağlamdır 1 gün daha duramayacağım ekran kartsız Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun Param Güvende ile almayı unutmayın.