6500 TL'ye hazır sistem

Berdan akcan

Centipat
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem çok güzel ama soğutma hakkında bilgim yok.

Attığınız sistem alınmaz. PSU tehlikeli. Vatan'dan alma zorunluluğunuz yoksa başka yerlerden daha iyi toplanır. Sistem ne için kullanılacak? Ayrıca 9. nesil Intel işlemciye para vermeyin boşuna.

Intel kullanıcısı olarak Ryzen almanı öneririm.

Bakmazsan çok pişman olacağın bir sistem. Gece 12den sonra stoğa girdiğini gördüm. Eğer paran varsa bu gece al derim.

3600ler de ısınma sorunu içinde ayrı bir şekilde soğutucu sonradan alabilirsin.

Ahh ben bu sistemi almak istiyorum ama ne yazık ki 1 ay dayanması ve aynı fiyat olması lazım benim için. Umarım dayanır. Ben alamıyorum. Bari sen al.

Asus dual ısınıyor diye düşünüyorsan buradaki kullanılan yenilenmiş dual evo kartları ısınma problemi çözülmüş.

Tek kanal RAM olmasi yakişmamiş. Gereksiz bir FPS kaybi olacak. Fakat degistirilebiliyorsa RAM guzel olabilir.

Ekran kartı hariç sıkıntılı bir sistem. Tek kanal ram var. Dengesiz bir sistem. Motoru harika olan bir araba alırsın yakıt deposu sıkıntılır tekerlekleri sıkıntılıdır yarışda önde olamazsın. Sonra çıldırır durursun neden bendeki rtx2060 ve ya r5 3600 bu kadar iyi performans vermiyor diye. Ben o ürünü sipariş etmiştim sonra iptal ettim. Ayrı ayrı kendim topladım. Bütçe o civarlarda ise arkadaşlar size daha iyi önerilerde bulunabilir. Belki rtx2060 alamazsınız 5600xt-1660ti-1660s alırsınız fakat o sistemden alacağınız performansdan daha iyi performans alabilirsiniz kendiniz toplarsanız.

Tek kanal ram var ama 2 slotu kaplamamak için. Sonradan render vs. düşünürsen işine yarayabilir. Yoksa benim elimde olsa 8x2 zaten daha iyi. Başka ne sıkıntısı var
Arkadaşım sistemin nesi dengesiz onu da söylemen lazım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoların biri 1 ay biri 2gün önce yüklenmiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…