6500 TL'ye Samsung 32" Odyssey G7 2K alınır mı?

nikefootball

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar uzun zamandır monitör arayışı içindeyim.
Piyasada yer alan kaliteli monitörler genelde 4-5 bin TL civarında. Samsung'un yeni 32" monitörü Vatan Bilgisayar stoklarına girmiş. Sanırım yakın zamanda 27" olanı da girer. Curved oranı 1000R olduğundan 32" kullanımda çok sıkıntı yaratmayacaktır diye düşünüyorum.
İyi bir ekran kartım yok ama bu monitörü aldıktan sonra buna uygun bir ekran kartı da gelecek sene NVIDIA 3000 serisinden almak istiyorum.
Sizce bu fiyattan bu monitör alınır mı? Aslında bütçem 4-5 bin civarıydı ancak içime sinen bir monitör bulamadım. Bu monitör her şeyiyle istenileni veriyor gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne için kullanıcaksınız ? 3000 Serisi için 4K monitörler daha güzel olabilir(oyun oynayacağınızı varsayarak söylüyorum).

Aynı monitörün peşindeyim Qled Quantum dot ile 10bit renk, HDR 600, 1000R kavis, 240hz, hem Freesync2 hemde G-SYNC uyumluluğu, arada ki farka değecek teknolojiler sonuçta bu monitör sürekli değiştirilecek bişey değil ayırdığın bütçe bu civarlardaysa parasını sonuna kadar hak ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…