6500 TL'ye telefon tavsiyesi

Eren Aktas

Kilopat
3 yıldır iPhone 6S rezaletini kullandım. Android'e geçip özgürlüğün tadını çıkarmak istiyorum. Önerebileceğiniz 6500-7000 TL bandında (7000 üstü olmasın) telefon önerisi yapabilir misiniz? Teşekkürler.

Redmi 10 düşünüyorum. Elimde mağzada inceledim 90 Hz beni çok tatmin etti ama aşırı hater kitlesi mevcut. Samsunglar ev parası olmuş durumda kararsızım.

3 yıldır iPhone 6S rezaletini kullandım. Android'e geçip özgürlüğün tadını çıkarmak istiyorum. Önerebileceğiniz 6500-7000 TL bandında (7000 üstü olmasın) telefon önerisi yapabilir misiniz? Teşekkürler.

Redmi 10 düşünüyorum. Elimde mağzada inceledim 90 Hz beni çok tatmin etti ama aşırı hater kitlesi mevcut. Samsung'lar ev parası olmuş durumda kararsızım.

Anroid'e geçip özgürlük tatmak mı :D
Redmi 10 oyun performansı açısından çok iyi değil. Kamerasını da beğenemedim. Note 8 Pro ve Note 9 Pro kullanmış biri olarak söylüyorum. 1-2 sene sonra inanılmaz kasıyorlar. Berbat hızlı şarj sistemi yüzünden birçok arkadaşımın şarj soketleri yandı. Adaptör ve kablolar orijinal olmasına rağmen. O yüzden çok tasvip etmiyorum.

Redmi 10 düşünüyorum. Elimde mağzada inceledim 90 Hz beni çok tatmin etti ama aşırı hater kitlesi mevcut. Samsung'lar ev parası olmuş durumda kararsızım.

İkinci el olur mu?

Redmi 10 düşünüyorum. Elimde mağzada inceledim 90 Hz beni çok tatmin etti ama aşırı hater kitlesi mevcut. Samsunglar ev parası olmuş durumda kararsızım.
Redmi Note 10S.

İşlemcinin vs çok iyi olmasına gerek yok mobil üzerinden oyun oynayan biri değilim sadece aryüzü hızı olsun Twitter WhatsApp'da özgürce takılayım yeter markası ve dayanıklılığı iyi olsun yeter keşke bunları konu başlığna yazsaydım.
Redmi Note 10S bu bütçede alabileceğiniz neredeyse en iyi cihaz. (İkinci ek düşünmüyorsanız.) Redmi Note 11 ve Redmi 10'dan üstün zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı