6500 TL'ye topladığım sistem nasıl olmuş?

Arawn920

Kilopat
Daha fazla  
Zevkine böyle bir sistem toplamak istedim gece gece 😁 nasıl olmuş? Bu fiyata sistem toplamak isteyenlere yol olur belki. Ayrı ayrı sitelerden toplamak istemedim. Gece gece üşendim :) öyle daha ucuza gelebilir.

Screenshot_2020-10-23-04-16-02-252_com.android.chrome.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer 5000 serisine geliştirmeyi düşünmüyorsan B460M-A PRO alın i5 10400F takabilirsin ayrıca Sharkoon PSU'yu FSP veya High Power yapmanı öneririm.

İlk defa sistem toplama sihirbazında PSU'yu adam gibi uyduran gördüm bazılarına bakıyorum adam 250W'lık PSU ile RX460 çalıştırabilir miyim diyor??

Zevkine böyle bir sistem toplamak istedim gece gece 😁 nasıl olmuş? Bu fiyata sistem toplamak isteyenlere yol olur belki. Ayrı ayrı sitelerden toplamak istemedim. Gece gece üşendim :) öyle daha ucuza gelebilir.

Eki Görüntüle 711787
Anakart B450 yapılıp İşlemci 3500x Belki de 3600 yapılabilirdi. Geri kalan güzel gibi. Diyecektim o ekran kartına o fiyat çok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı