6500 XT alınır mı?

Alınmaz bu PowerColor ne ya gider adam gibi MSI alırım işlemci 12.nesil olmasa da olur derim.
Anakart da B560 daha mantıklı seçim.
Anakartı da B560 a boostlarım nasıl olur?

V2'si nasıl RAM'i 16 GB'a yükseltirim nasıl olur o?
Asıl aklımı çelen şey kart 64 Bit ve 4 GB o biraz beni düşündürüyor.
V2 si nasıl pei pc nin?

Son düzenleme:
Anakartı da B560 a boostlarım nasıl olur?

V2'si nasıl RAM'i 16 GB'a yükseltirim nasıl olur o?
Asıl aklımı çelen şey kart 64 Bit ve 4 GB o biraz beni düşündürüyor.
O zaman RX 6600 gibi kartlara bakacaksınız. Zaten bu ekran kartını PCI 3 sisteme koyarsanız gayet kötü performans verir, size ısrarla bu sistemi alın dememizin sebebi karttan tam performans almanız. Ayrıca bu fiyatlara bundan daha iyi kart yok her ne kadar sorunları olsa da. Bit genişliği önem arz etmez. Ayrıca sistem zaten 16 GB ve V2 derken neyi söylemek istediğinizi anlamadım.

Slate 6500 XT V2 | AMD R3 3300X | 8 GB DDR4 | Radeon RX 6500 XT 4 GB | 240 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com şundan bahsediyor sanırım.
Hocam sizce RX580 sistemden attığım V2 sisteme geçilir mi şu anki işlemcim Ryzen 3 1200 eğer V2 sistem alrısam yaza doğru RX6600 yükseltme imkanım var.

Fiyatına göre iyi ama bu da PCI 3 sistem. Anakartı B550 yaparsak fiyat otomatik 9200 TL oluyor. Leo sistem daha iyi.
Geçmeye değmez, bi kere anakart kötü. Anakartı B550 yaparsanız geçilebilir 6500 XT ikinci elden okutabilirsiniz. Ancak bunlara gerek var mı? Bence yok. Şöyle ki Ryzen 5 5500 işlemci alın ve yanına RX 6600 alın daha karlısınız.

Attığım linkde bir de orada sistemin 2.modeli var V2 diye onu kast etim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…