6500 XT sistem 10.742 TL'ye alınır mı?

Strean

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar inventusta AREZ'u hazır sistemini özelleştirdim ve şöyle oldu:
- ASUS Dual 6500XT ekran kartı.
- Intel i3-12100F 4.3GHz 4/8 çekirdek işlemci.
- Adata 16 GB (2 adet 8 GB) 3200MHz bellek.
- XPG SX8100 serisi 512 GB M.2 3500-2400MB/s SSD.
- ASUS Prime H610M-E DDR4 anakart.
- Vento mars 3X adr. RGB + 1X LED'siz fanlı tempered glass kasa.
- Sharkoon SHP-650 V2 650W 80+ EU güç kaynağı.
Bir de bu sistemi alanlara ASUS'un kablosuz Wi-Fi adaptörü hediyesi var.
Fiyatı 10742 TL'ye çıktı bu fiyata değer mi daha iyisi toplanır mı ve ekran kartı PCI-e 4.0 hızında çalışır mı?

Alınmaz kesinlikle. Neredeyse 11 bin TL ve 6500 XT. Yeni konu açarsanız yardımcı olacaklardır.

Evet, PCI 4 sistem. Dengeli olmuş, ancak PSU düşündürdü. Şu daha iyi olur;

Ayrıca RAM'ler şu olsun:

Alınmaz kesinlikle. Neredeyse 11 bin TL ve 6500 XT. Yeni konu açarsanız yardımcı olacaklardır.
pcie 4.0 sistem yapmak baya masrafa çıkıyor amd işlemci alsan işlemci pahalı anakart ucuz, intel işlemci alsan işlemci ucuz anakart pahalı.

Bu fiyata daha iyi ekran kartlı sistemler oluyor kampanya ile bence almayın sonra çok iyi bir kampanya görür pişman olursunuz.

pcie 4.0 sistem yapmak baya masrafa çıkıyor amd işlemci alsan işlemci pahalı anakart ucuz, intel işlemci alsan işlemci ucuz anakart pahalı.
Fiyat normal. SSD olarak da şu daha iyi olur:

Bu fiyata daha iyi ekran kartlı sistemler oluyor kampanya ile bence almayın sonra çok iyi bir kampanya görür pişman olursunuz.
Zaten şuan para hazır değil parayı hazırlayan kadar kampanya bekliyorum modart pc'nin 1660lı sistemi çıkacak uygun olursa belki onu alırım.

Zaten şu an para hazır değil parayı hazırlayan kadar kampanya bekliyorum modart PC'nin 1660'lı sistemi çıkacak uygun olursa belki onu alırım.

1 ay önce mi ne 1660 Super'li PC görmüştüm i3 10100F vardı yanında 8 9K gibi bir şeyydi. Bu aralar iyi kampanyalar oluyor yani.

İşlemci berbat, ekran kartı tek fanlı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…