alperenht Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 626 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #1 RAM 16 GB Ekran kartı XFX RX 6500 XT 4 GB Anakart ASUS B450M DRAGON İşlemci AMD RYZEN 5 3600 Çok saçma bir şekilde düşük ayarlarda bu değerleri alıyorum. Daha da kötü olduğu oluyor. Call of Duty Modern Warfare 2 de oynamıştım 70-90 FPS alıyordum orta ayarlarda. Cold War niye bu kadar kasıyor. Var mı bir çözümü? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (12).png 3,8 MB · Görüntüleme: 66 Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2023
Çok saçma bir şekilde düşük ayarlarda bu değerleri alıyorum. Daha da kötü olduğu oluyor. Call of Duty Modern Warfare 2 de oynamıştım 70-90 FPS alıyordum orta ayarlarda. Cold War niye bu kadar kasıyor. Var mı bir çözümü?
narkissos Kilopat Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 555 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #2 Bazı grafik ayarları MSAA gibi performansı çok kısar, grafik ayarlarınızı kontrol edin bunun gibi ayarlar varsa kısarak veya kapatarak tekrar deneyin.
Bazı grafik ayarları MSAA gibi performansı çok kısar, grafik ayarlarınızı kontrol edin bunun gibi ayarlar varsa kısarak veya kapatarak tekrar deneyin.
alperenht Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 626 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #3 narkissos dedi: Bazı grafik ayarları MSAA gibi performansı çok kısar, grafik ayarlarınızı kontrol edin bunun gibi ayarlar varsa kısarak veya kapatarak tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Ayarların hepsi Very Low ayarlarının bir tık üstünde Low ayarlarda.
narkissos dedi: Bazı grafik ayarları MSAA gibi performansı çok kısar, grafik ayarlarınızı kontrol edin bunun gibi ayarlar varsa kısarak veya kapatarak tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Ayarların hepsi Very Low ayarlarının bir tık üstünde Low ayarlarda.
narkissos Kilopat Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 555 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #4 alperenht dedi: Ayarların hepsi Very Low ayarlarının bir tık üstünde Low ayarlarda. Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda FPS sorunun var mı ?
alperenht dedi: Ayarların hepsi Very Low ayarlarının bir tık üstünde Low ayarlarda. Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda FPS sorunun var mı ?
alperenht Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 626 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #5 narkissos dedi: Diğer oyunlarda FPS sorunun var mı? Genişletmek için tıkla... Yok. Örnek de verdiğim gibi Call of Duty Modern Warfare 2 de oynadım 2022 de çıkanı çok rahat oynuyordum.
narkissos dedi: Diğer oyunlarda FPS sorunun var mı? Genişletmek için tıkla... Yok. Örnek de verdiğim gibi Call of Duty Modern Warfare 2 de oynadım 2022 de çıkanı çok rahat oynuyordum.