Arkadaşlar merhaba. Oyun oynayan biri değilim 6500 XT sistemim var ve eski kare Philips monitörüm var 19 inç, yeni bir monitör alacağım.
Konu şudur ki oyuncu monitörlerine karşıyım, eğer monitör görsel demekse ve renkler önemliyse profesyonel monitör olmalı diyorum. 60 Hz olsa dair, Bu fikrime katılan ya da katılmayanlar nedenlerini belirterek yazarsa sevinirim.
Saygılarımla.
LG hakkında bilgi alın 24GN650-B. LG için resimleri, yorumları ve teknik özellikleri bulun 24GN650-B Ultragear Full HD 23,8 İnç Oyun Monitörü HDR10 144Hz Yenileme Hızı ve 1ms Tepki Süresi
www.lg.com
Ben bu monitörü kullanıyorum goruntu kalitesi gayet yeterli HDR özelliği bazı oyunlarda gerçekten fark yaratıyor.
Arkadaşlar merhaba. Oyun oynayan biri değilim 6500 XT sistemim var ve eski kare Philips monitörüm var 19 inç, yeni bir monitör alacağım.
Konu şudur ki oyuncu monitörlerine karşıyım, eğer monitör görsel demekse ve renkler önemliyse profesyonel monitör olmalı diyorum. 60 Hz olsa dair, Bu fikrime katılan ya da katılmayanlar nedenlerini belirterek yazarsa sevinirim.
Saygılarımla.
Bütçe belirtirseniz size renkleri ve yenileme hızını bir arada sunan monitörleri daha net söyleyebiliriz.
Yenileme hızı demek bence rahatlık demek gerçek anlamda. O akıcılığa alıştıktan sonra bırakması veya diğer monitörlere bakması bile güç geliyor.
Renk kalitesi için ise IPS paneller daha iyidir ama siyahlarda VA kadar performanslı değildir.