6500 XT takıldıktan sonra yapılması gerekenler nedir?

A.Aoi

Decapat
Daha fazla  
Ryzen 5600G'li APU sistemim vardı. Bugün Amazon'dan 6500XT sipariş ettim ve elime şimdi ulaştı. Ekran kartının montajını yaptım. AMD Software uygulamasında güncelleme kontrolü yaptım, güncel sürümü indirdim ama kurmadan önce size sormak istedim. 5600G'deki dahili grafik biriminin driverlarını silmem gerekir mi? Ya da uygulama kendiliğinden siler mi? Yapmam gereken başka bir şey var mı? Yardımcı olursaniz sevinirim.

@kino

DDU ile eski sürücüyü kaldırıp 6500 XT'nin sürücüsünü indir. Keyfine göre aygıt yöneticisinden dahili grafiği devre dışı bırakabilirsin.

Silmene gerek yok. Biri zaten apu olduğu için sıkıntı çıkasrmaması gerek.

@390845 @onur_kakilli5 yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.

Silmene gerek yok. Biri zaten APU olduğu için sıkıntı çıkasrmaması gerek.

Ben de sizin gibi düşünüyordum. Hem APU sistem olduğu için hem de ikisi de AMD olduğu için uygulamadan gelen güncellemeleri yaptıktan sonra bir sorun olacağını düşünmüyorum ama yine de sizlere danısmak istedim.
@390845 @onur_kakilli5 arkadaşlar bilgisayarda ses gitti. Ses kartlı kulaklığımı takınca ses geliyor ama hoparlörlerden ses gelmiyor.

Son düzenleme:
Ses kartının driverinı kaldırıp tekrar kurmayı dene bi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…