6500 XT ve Ryzen 3 2200G

Bütçe
4200

hykaynar

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Ryzen 3 2200G işlemcim var ekran kartı olarak RX 6500 XT düşünüyorum öyle darboğaz falan pek taktıgım bir şey değil zaten oynadığım oyunlar belli, ETS 2, genarls, arada CS:GO ve FM 22. sadece sormak istediğim fazla sıkıntı olmadan çalışır mi bu işlemci de bu ekran kartı? Daha sonra degisecegim işlemciyi 3100 almayı düşünüyorum ama şu an bütçemi ekran kartına ayırdım. İşlemciyi satarsam Ryzen 3 3100 alacağım.

Çalışır hatta ryzen 3 3100 ile daha iyi çalışır. Alın derim.

Sıkıntı çıkmaz ama PCI 3.0 destekli anakartınız varsa bariz performans düşüşü oluyor diye biliyorum.

PCI-e 3.0 olduğu için GTX1650 ayarında çalışır. Sanırım AMD'nin 3.nesil ve sonrasında PCI-e 4.0 vardı. Anakartı ve işlemciyi PCI-e 4.0 yaparsanız GTX1660 ayarında olur. İleriye dönük bir kart yani.

Cevaplar için teşekkür ederim, kartın PCI-e 3.0 sonuçlarını inceledim çok büyük bir kayıp olmuyor bende çok FPS oyunu oynamadığı için sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…