65000 TL notebook önerisi

3500

Kilopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim, inceledim. Bunu alıp üzerine 16GB ram eklemem fiyat açısından çok daha mantıklı olacaktır benim için.
Peki bu notebookun benim attığıma göre herhangi bir dezavantajı var mıdır? Isınma problemi vb. gibi.
Ayrıca 5000 serisini beklemek mantıklı mı sizce?

Teşekkür ederim, inceledim. Bunu alıp üzerine 16 GB RAM eklemem fiyat açısından çok daha mantıklı olacaktır benim için.
Peki bu notebookun benim attığıma göre herhangi bir dezavantajı var mıdır? Isınma problemi vb. gibi.
Ayrıca 5000 serisini beklemek mantıklı mı sizce?

Senin sorduğun model ve bu önerilen model alınmaz, 5000 serisi laptoplar Mart'ta çıkacak vaktim var diyorsan bekle.

Valorant FPS lazım diyorsan böyle bir cihaza bakabilirsin 2K ekran 3ms.
Teşekkür ederim. Valorant gibi oyunları pek oynamıyorum. Oynayınca da rekabetçi bir oyuncu değilim diyebilirim. 144fps fazlasıyla yetiyor o tarz oyunlarda bana. Asıl amacım AAA oyunları 60fps oynatması. Benim attığım notebookun işlemcisi daha iyi değil mi? Alınmaz demenizin sebebi ısınma ya da başka sorunları olması mı Acer'in? Anladığım kadarıyla diğer özellikleri hemen hemen aynı iki bilgisayarın çünkü.

Senin sorduğun model ve bu önerilen model alınmaz, 5000 serisi laptoplar Mart'ta çıkacak vaktim var diyorsan bekle.

Aslında vaktim var, 1-2 ay bekleyebilirim. Kafamdaki soru işareti 5000 serisi notebookların fiyatlandırmaları ve 4000 serisi ekran kartlarıyla aralarında gerçek manada bir fark olacak mı. Çok anlamam bu işlerden ama sağda solda duyduğum kadarıyla 5000 serisini genelde pek sevmemişler. Bir de sizce 5000 serisi çıkınca 4000 serisi ekran kartlı notebookların fiyatları düşer mi?

Teşekkür ederim. Valorant gibi oyunları pek oynamıyorum. Oynayınca da rekabetçi bir oyuncu değilim diyebilirim. 144FPS fazlasıyla yetiyor o tarz oyunlarda bana. Asıl amacım AAA oyunları 60FPS oynatması. Benim attığım notebookun işlemcisi daha iyi değil mi? Alınmaz demenizin sebebi ısınma ya da başka sorunları olması mı Acer'in? Anladığım kadarıyla diğer özellikleri hemen hemen aynı iki bilgisayarın çünkü.

Aslında vaktim var, 1-2 ay bekleyebilirim. Kafamdaki soru işareti 5000 serisi notebookların fiyatlandırmaları ve 4000 serisi ekran kartlarıyla aralarında gerçek manada bir fark olacak mı? Çok anlamam bu işlerden ama sağda solda duyduğum kadarıyla 5000 serisini genelde pek sevmemişler. Bir de sizce 5000 serisi çıkınca 4000 serisi ekran kartlı notebookların fiyatları düşer mi?

Dediğim gibi senin sorduğun laptop iyi ama bu kadar paraya değmez daha alternatif seçeneklere bakmalısın veya indirim beklemelisin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı