verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkür ederim hocam. önerilerinizi mutlaka göz önünde bulunduracağım. Son olarak aşağıda ki gibi bir kasa almak istemekteyim görsel olarak. Bunun için düşünceniz nedir?
Game Master F-7 Akvaryum 7 ARGB Fanlı Kumandalı Siyah ATX F7 Oyuncu Bilgisayar Kasası - Fiyatı, Yorumları
Game Master F-7 Akvaryum 7 ARGB Fanlı Kumandalı Siyah ATX F7 Oyuncu Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkür ederim hocam. Önerilerinizi mutlaka göz önünde bulunduracağım. Son olarak aşağıda ki gibi bir kasa almak istemekteyim görsel olarak. Bunun için düşünceniz nedir?
Game Master F-7 Akvaryum 7 ARGB Fanlı Kumandalı Siyah ATX F7 Oyuncu Bilgisayar Kasası - Fiyatı, Yorumları
Game Master F-7 Akvaryum 7 ARGB Fanlı Kumandalı Siyah ATX F7 Oyuncu Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
tamamdır hocam bu önerilerinizi de göz önünde bulundurarak artık yavaş yavaş sistemi şekillendiriyorum.1- benim attığım anakartta faz sayısı daha yüksek. 2- RAM'lerin hızı düşük CL değeri çok yüksek. 3- Frisby PSU alınmaz. @Sametgnr
Tamamdır hocam bu önerilerinizi de göz önünde bulundurarak artık yavaş yavaş sistemi şekillendiriyorum.
EXPO özellikli RAM seçin yoksa mavi hata gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. AM5 soket daha oturmadı. Sorun yaşayanlar var. PSU daha kaliteli olsun. Tüm sistemi ona emanet ediyorsunuz. 33 binlik ekran kartında 2 binlik PSU ile kullanmak doğru değil.
RAM'leri alabileceğimiz başka yer var mı?RAM'ler için iyi uyardınız hiç dikkat etmemiştim. Anakart içinde teşekkür ederim. Kasada fikir değiştirmiyoruz değil mi?
Parçaları akakçeden en ucuz fiyatlarına @Sametgnr bakarak alın. Benim attıklarım satıcı bazlı ucuza satıldığı için artan paraya kasa ve güç kaynağının kalitesini arttırmış olursunuz. Attığım linklerden bakabilirsiniz. Benim önerdiğim kasa ve psu daha iyi. XPG Lancer Black 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Gaming (Oyuncu) Ram (AX5U6000C3016G-DTLABWH) - incehesap.comRAM'ler için iyi uyardınız hiç dikkat etmemiştim. Anakart içinde teşekkür ederim. Kasada fikir değiştirmiyoruz değil mi?