6500TL Monitör Dahil Sistem Toplama

Helestin

Hectopat
6500TL'ye daha çok oyun ağırlıklı monitör dahil olacak şekilde bir sistem toplamak istiyorum. Belki ara sıra Twitch'te yayın açabilirim ama onun dışında render yapmak gibi işlerim olacağını sanmıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Montaj işlemini de yapmaları için tek bir siteden toplanmasını istiyorum da ondan dolayı hangi site fiyat olarak diğerlerine göre daha ucuz ve güvenilirdir? Ayrıca şimdilik elimde 500gblık bir tane HDD var ondan dolayı HDD almayabilirim veya sonradan ekleyebilirim.

Montajı kendin yapabilirsin zor değil. Technopat montaj videolarını izleyerek yapabilirsin.

Evet, öyle olabilir ama montajı sitenin yapmasını istememdeki asıl neden kablolama. Kablolamayı pek iyi becerebileceğimi sanmıyorum. Benim yaptığım montajdan sonra ortaya çıkacak görüntü pek hoş olmaz.

Seçtiğim kasada bolca kablolama için kanallar var. Kablonun çıkacağı yerler ise kauçuk. Kolaylıkla kablolama yapabileceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…