YETTAYAZ Kilopat Katılım 18 Nisan 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 13 Temmuz 2020 #1 Selamlar arkadaşlar 5-10 gün sonra yeni bir PC toplayacağım önerileriniz nelerdir? Bir de İncehesap Gaming gecesinden alsam montajları yaparlar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2020
Selamlar arkadaşlar 5-10 gün sonra yeni bir PC toplayacağım önerileriniz nelerdir? Bir de İncehesap Gaming gecesinden alsam montajları yaparlar mı?
Cem Yağız Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 116 Daha fazla Sistem Özellikleri GT1030 Ryzen 5 3600 Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2020 #2 Gaming gecesinde tam bir sistem toplayacak kadar vaktiniz olmuyor direk sömürüyorlar montaj için Pc sihirbazı var tabi oradda indirim yok bence tek tek alın montajlayın bende sizin gibi düşünüyordum şuanda her cuma birer birer topluyorum sistemi.
Gaming gecesinde tam bir sistem toplayacak kadar vaktiniz olmuyor direk sömürüyorlar montaj için Pc sihirbazı var tabi oradda indirim yok bence tek tek alın montajlayın bende sizin gibi düşünüyordum şuanda her cuma birer birer topluyorum sistemi.