6500TL'ye 144Hz'li sistem toplama

2500 TL verilmez. 1660 SUPER Gaming X alın, Sinerjide 1900 TL civarı. Performans olarak neredeyse aynı kartlar.
Kasa ve PSU olarak attığımı alın. 580 TL'ye çok iyi.
R5 3600'ü 1300 TL'ye bulabilirsiniz.
Öneriniz için çok teşekkür ederim beni büyük masraftan kurtardınız fakat 1660 ile 1660ti arasında performans farkı çok büyük müdür ? Forumda okudum herkes genelde 1660ti öneriyo 1660 yerine ama bende fiyatta anlaşamıyorm orta yolu bulmam lazım -_-

Gaming X fabrika çıkışlı OC’li olduğundan bi tık daha güçlü muadillerine göre, bu haliyle 1660Ti’dan o farka değmeyecek kadar geride diyebiliriz. Üzerine siz de OC yaparsanız-ki buna hiç gerek yok- 1660Ti’dan fazla performans alabilirsiniz.

Hocam valla Allah razı olsun sizden çok teşekkür ederim

Öneriniz için teşekkür ederim fakat curved monitör tercihim değil hoşuma girmiyor pek ayrıca deneme şansımda olmadığı için tercih etmiyorum

1660 demiyorum, 1660 SUPER diyorum. 1660 daha düşük bir kart.

Lafı mı olur, para kolay kazanılmıyor, en iyi şekilde değerlendirmek gerekiyor. Yardımcı olabildiysek ne mutlu
Çok doğru bütçem kısıtlı olduğu için değerlendirmem gerek inşallah sizde en yakın zamanda toplarsınız tekrardan sağolun teşekkür ederim
1660 demiyorum, 1660 SUPER diyorum. 1660 daha düşük bir kart.
Pardon hocam kusura bakmayın inanın kaç saattir bilgisayar başında araştırıyorum kafam doldu artık teşekkür ederim önerileriniz için
UNLOST X v3 - inventus bu sistem SSD hariç gayet iyi bütçeyi aşıyorsa seçenek kısmından 4821 TL olan sistemi alabilirsin.
Hocam bende düşündüm aslında onu fakat overcloklu olduğu için pek yanaşamadım bilmiyorum aslında şimdi alıcı gözüyle baktım alınabilir aslında kafam çok karışık ya bu konuyu biraz tartışmak lazım pek bilgimde yok donanımla uzağım bayadır teşekkür ederim ama sağolun.

Son düzenleme:
Aynen bende o durumu yaşıyorum bütçem neredeyse aynı ama bir türlü karar veremiyorum. Tam alıcam diyorum sonra bi eksiğinden dolayı vazgeçiyorum. Seçenek sayısı çok fazla paranın hakkını en iyi veren sistemi bulmak çok zor.

Teşekkür ederim öneriniz için.
Çok haklısınız ki verdiğimiz miktarlar öyle az buz bişey değil piyasaya göre az olabilir ama bize göre en azından bana göre 6500 lira bilgisayara vermek bile ne yalan söyliyim koyuyo insana -_-

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…