Ronoa9 Hectopat Katılım 4 Ekim 2019 Mesajlar 160 Çözümler 1 24 Ocak 2020 #21 Böyle bir sistem topladım. Bittikten sonra anladım ki fiyatlar çok yükselmiş. Buradan size uymayanları değiştirerek kendinize uygun bir sistem çıkartabilirsiniz. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Toplayacağınız sistem için bu monitörü öneririm. Viewsonic 24" XG2405 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA Viewsonic 24" XG2405 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile XG2405 ITOPYA'da. www.itopya.com
Böyle bir sistem topladım. Bittikten sonra anladım ki fiyatlar çok yükselmiş. Buradan size uymayanları değiştirerek kendinize uygun bir sistem çıkartabilirsiniz. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Toplayacağınız sistem için bu monitörü öneririm. Viewsonic 24" XG2405 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA Viewsonic 24" XG2405 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile XG2405 ITOPYA'da. www.itopya.com