6500TL'ye kadar monitör önerisi

EmirCGL

Picopat
Daha fazla  
6.5k bütçem var bütçeyi aşmam biraz zor. FPS oyunu çok çok az oynuyorum hatta hiç oynamam 144 Hz olsa bile okeyim. Benim için önemli olan şey renklerin canlılığı ve doğruluğu buna göre bir monitör önerir misiniz?

2K mı 1080p mi? Kaç inç istiyorsunuz 24 mü 27 mi?
Rtx 3050 ryzen 7 4800 h var 2 kyı desteklemez galiba o yüzden 1080p 24 inç

Bütçeyi bu kadar arttırmada sıkıntı yok ama sistemim Rtx 3050 bu monitörü almayı düşündüm ama 2 k alıp oyunlarda düşük ayarda oynasam nolur

Hocam testlerini yaparak 2. el güzel bulabilirsen alınabilecek bir monitör.
27 inç 1080p piksel piksel gözükmezmi

Bütçeyi bu kadar arttırmada sıkıntı yok ama sistemim RTX 3050 bu monitörü almayı düşündüm ama 2 k alıp oyunlarda düşük ayarda oynasam ne olur?

Hiçbir şey olmaz, boş yere 1080p almayın, 2K alın, belki ileride kasa alırsınız kullanırsınız.

Hocam ben de öyle düşünüyordum alırken aynı monitörü aldım. Aktif oyun oynuyorum, oyunun dışında da homeoffice çalıştığım için sürekli bilgisayar başındayım. Senin için ölçtüm 35-45 cm mesafeyle bakıyormuşum.
Herhangi bir pixel sayma durumu vs yok, yan monitörüm de 24'' 1080p.

Hiçbir şey olmaz, boş yere 1080p almayın, 2K alın, belki ileride kasa alırsınız kullanırsınız.
Sağolun ben de 1 haftadır attığınız monitörde çok kararsız kalmıştım kafamda hep 2k da ayarları düşürsem ne olur diyordum

Teşekkür ederim yorduk senide

Eğer ileriye dönük bir monitör düşünüyorsan 2k al 3050 ile 2kda fpsin illa ki düşecektir.
Bence alıyorsan 2k'da da ileriye dönük olması için 240 hz altını alma ileride ekran kartı değişikliğine vs gidersen.

Laptop için alıyorum monitörü bi 3-4 sene sürer kasaya geçmem 2k da ayarları düşürsem nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…