6500TL'ye monitör önerisi

Bütçe
6500
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 // RTX 3050 4gb VRAM - i5 12500H - 512 GB M2 SSD - 8 GB DDR5 4800 MHZ RAM
Başlıkta gördüğünüz gibi maksimum 6.5K'ya çıkabilirim. Bundan önce işi ucuza halledip Gigabyte G24F-2 almak vardı ama madem bütçe var, sınırları biraz daha zorlayayım dedim . Monitör gibi teknolojik ürünleri internetten almaya korktuğum için yakınımdaki teknosa/mediamarkt/itopya gibi mağazalardan öneri yaparsanız sevinirim. Valorant gibi FPS oyunları oynuyorum ve yazılımla ilgileniyorum. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lenovo-legion-r25f-30-24-5-inç-240hz-280hz-oc-0-5ms-pivot-freesync-full-hd-gaming-monitör-siyah-1234744.html bu gözüme hoş geldi ama VA panel kullanıyor sanırım. Hayatımda hiç VA panel kullanmadım hep IPS kullandım. Monitör seçimimde bana yardımcı olabilirseniz sevinirim .

Hocam okumadınız galiba, mağazadan alabileceğim bir öneri istedim ama.

Hocam eğer çoğunlukla Valorant ve yazılım için ise VA sizi tatmin eder ancak IPS kullandığınızı söylediniz o fiyata IPS'lerde mevcut fakat attığınıza göre düşük Hz değerlerinde kısacası attığınız monitör alınabilir tabii karar sizin.

Mağazaya gidip bir insan gözüyle bakayım VA panel ile IPS panel farkına o zaman. 6K TL'ye hem 280 Hz olması hem 0.5ms olması hem de pivot özelliğinin olması ilgimi çekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…