Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 31 Ocak 2024 #11 TheAltay dedi: Mağazaya gidip bir insan gözüyle bakayım VA panel ile IPS panel farkına o zaman. 6K TL'ye hem 280 Hz olması hem 0.5ms olması hem de pivot özelliğinin olması ilgimi çekti. Genişletmek için tıkla... En iyisi hocam.
TheAltay dedi: Mağazaya gidip bir insan gözüyle bakayım VA panel ile IPS panel farkına o zaman. 6K TL'ye hem 280 Hz olması hem 0.5ms olması hem de pivot özelliğinin olması ilgimi çekti. Genişletmek için tıkla... En iyisi hocam.
TheAltay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.475 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 // RTX 3050 4gb VRAM - i5 12500H - 512 GB M2 SSD - 8 GB DDR5 4800 MHZ RAM Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #12 nowe dedi: Size yakın mağazayı belirtseniz. Genişletmek için tıkla... teknosa/mediamarkt/itopya olduğunu belirttim hocam. Hala önerilere açığım çünkü attığım Lenovo monitörde renkler soluk görünüyor diyorlar.
nowe dedi: Size yakın mağazayı belirtseniz. Genişletmek için tıkla... teknosa/mediamarkt/itopya olduğunu belirttim hocam. Hala önerilere açığım çünkü attığım Lenovo monitörde renkler soluk görünüyor diyorlar.
N nowe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.976 Çözümler 2 3 Şubat 2024 #13 TheAltay dedi: teknosa/mediamarkt/itopya olduğunu belirttim hocam. Hala önerilere açığım çünkü attığım Lenovo monitörde renkler soluk görünüyor diyorlar. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar size mağazalarda bulunan modelleri sunarlar.
TheAltay dedi: teknosa/mediamarkt/itopya olduğunu belirttim hocam. Hala önerilere açığım çünkü attığım Lenovo monitörde renkler soluk görünüyor diyorlar. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar size mağazalarda bulunan modelleri sunarlar.