Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
RTX2060'lı bir sistem toplamak istiyorum. O fiyata RTX2060 olmaz diyorsanız (benim pek bir bilgim yok) 6500TL'ye toplayabileceğim en iyi sistemi önerir misiniz?
Yani söylediğin fiyatlara RTX2060'lı sistemler var. Ben de uzman değilim ama yeni sistem siparişi verdim. O yüzden bu aralar bu dipsiz bilgisayar toplama çukurunun içine düştüm. Senin bütçenle benzer fiyata RX5700 ekran kartlı bir hazır sistem aldım. Fakat tam bugün 7000 bin tl civarına çıktı. Bakarken bunları da görmüştüm.
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH ÖN PANEL 600W 3x120mm LED FANLI MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da