6500TL'ye Vatan Bilgisayar'dan Sistem Önerisi

BerkayCiftlik

Hectopat
AMD RYZEN 7 1700X - GIGABYTE AX370M-DS3H -GIGABYTE GTX1070 8GB -CORSAIR 16GB RAM

Öncelikle selamlar arkadaşlar. Yaklaşık bir veya bir buçuk ay sonra sistem almak istiyorum sizce bu sistem nasıldır? İşimi görür mü? Eksileri ve artıları nelerdir?

Eğer bu fiyata daha iyi bir sistem toplarım diyorsanız ve yardımcı olmak isterseniz lütfen Vatan Bilgisayar'dan olsun yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek toplamıyorum artık. Sistem öneriyorsunuz, alakasız parçalar alıyor önerdiğiniz kişi. Kafasına göre iş yapıyor. Zamanımı boşuna harcadığımı hissetmekten başka bir işe yaramıyor. Ancak üst seviye sistemlere bakarım arada. Veya topladığınız sistemde hatalar varsa onları söylerim.

Konuya post atıyorum sürekli ancak bir süredir forumu takip ediyorum bu hafta da gidip bilgisayarımı almayı planlıyorum konuya etiket de atmıştım ancak dediğiniz şeylerden dolayı sistem tavsiyesinde bulunmadınız sanırım ancak konuya bakıp önerilen sistemlere veya kendiniz bir sistemle bana yardımcı olabilirseniz sevinirim pantheon sağolsun çok yardımcı oldu ancak görüş ve iyi niyetle en iyisi olsun bakış açısında sizin de görüşlerinize önem veriyorum yanlış anlamazsanız yani bakma şansınız olursa çok sevinirim.

Ayrıca bence böyle bir sisteme böyle bir kasa yakışmamış. Aynı kasayı 1800₺'lik bir sistemde de görmüştüm. [emoji3]

Yanlış düşünüyorsun ben aynı kasayı 5k lık bilgisayarıma taktım mis gibi oldu [emoji108]

6500₺ bence dönemimiz için gereksiz bir fiyat. 4500-5000₺ ye 1060 6GB'lik bir sistem fazlasıyla işinizi görür bence. Oyun için gayet yeterli olacaktır.

1070 gibi kart alabilen bir adama 1060 önermek de neyin nesi? Sen 3 yıllık düşünüyorsun ama alabileceğim sistem 4 yıllık olacak. Yani bir sene daha rahat rahat oyunlarını oynayacak adam.

Herkes ayrı kafadan bişeyler söylüyor anlayamadım gerçekten bana şöyle gerçekten içime sinicek 6000TL bütçeye güzel bi sistem toplama şansınız varmı acaba rica etsem?

Rahatsız edicem ama acaba sizde bi el atabilir misiniz? 6000 TL ye Vatandan olmak şartıyla bir bilgisayar toplayabilir misiniz? Lütfen. Monitör hariç 144 HZ kullanıcam belirtmek istedim.

Çok teşekkür ederim fakat şöyle bi sorum var i5 8400 1070 ile darboğaz yaratmaz mı?
Emeğin için tekrar teşekkür ederim.
Bir sorum daha olucak lütfen kusuruma bakma sence hangi sistemi seçmeliyim yani sen olsan hangisini seçersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…