Öncelikle selamlar arkadaşlar. Yaklaşık bir veya bir buçuk ay sonra sistem almak istiyorum sizce bu sistem nasıldır? İşimi görür mü? Eksileri ve artıları nelerdir?
Eğer bu fiyata daha iyi bir sistem toplarım diyorsanız ve yardımcı olmak isterseniz lütfen Vatan Bilgisayar'dan olsun yorumlarınızı bekliyorum.
Çok teşekkür ederim fakat şöyle bi sorum var i5 8400 1070 ile darboğaz yaratmaz mı?
Emeğin için tekrar teşekkür ederim.
Bir sorum daha olucak lütfen kusuruma bakma sence hangi sistemi seçmeliyim yani sen olsan hangisini seçersin?
Yanlışım olabilir, sizi buralarda pek göremediğim için yazayım düzeltirsiniz yanlış varsa diye düşündüm zaten 1-2 gün önce Oreki'yi etiketlemiştim ama geri dönmedi malesef bende etiket atmayayım dedim bu sefer. Tekrar söylüyorum düzeltirseniz memnun olurum yanlış koyduğum birşeyler varsa...
İlk toplamış olduğunuz sistem daha ucuz GTX 1070, Corsair Carbide 270R, daha ucuz 2400 MHz RAM ve FSP Hydro 600 ile tercih edilebilir, SSD kesinlikle olmalı bu bütçede.
Vatan'dan özellikle neden? Bu bütçeye GTX 1080 zorlanabilir.
İlk toplamış olduğunuz sistem daha ucuz GTX 1070, Corsair Carbide 270R, daha ucuz 2400 MHz RAM ve FSP Hydro 600 ile tercih edilebilir, SSD kesinlikle olmalı bu bütçede.
Taksitle almak zorunda olduğu için Vatan'dan istiyor arkadaş malesef üzüle üzüle seçmiştim bende parçaları, daha ucuzları yoktu Vatan'da malesef :/ . Fsp hydro'yu koymak istedim ama vatan'da yoktu, kasa için teşekkür ederim ve Vatan'ın pahalılığı sebebiyle koyamadım yine malesef SSd'yi illa da 1070 istiyorsa diye dizmiştim zaten bütçesi elveriyorsa ssd eklemesini tavsiye etmiştim.
Açıkcası vatanın toplama bilgisayarı kötü değil piyasaya baktınızda doların artması nedeniyle normal fiyatlar zaten hepsini kalem kalem yazmışlar istersen. O özelliklerle daha uygun fiyata parçaları bulursan toplayabilirsin. Bu arada bu kasanın toplanmış hali youtube'de de mevcut performans denemesi yapılıyor. Ama ekran kartını MSI GeForce GTX1070 GAMING X 8GB GDDR5 256Bit Nvidia al derim ben çok memnunum ısınma sorunu yok
Taksitle bilgisayar alma gibi bir hataya düşmeyin. Bütçenizi arttırın, adam gibi bilgisayar toplayın.
Yok, ben ille de Vatan'dan şimdi toplamak istiyorum diyorsanız, buyrun.
Açıkcası vatanın toplama bilgisayarı kötü değil piyasaya baktınızda doların artması nedeniyle normal fiyatlar zaten hepsini kalem kalem yazmışlar istersen. O özelliklerle daha uygun fiyata parçaları bulursan toplayabilirsin. Bu arada bu kasanın toplanmış hali youtube'de de mevcut performans denemesi yapılıyor. Ama ekran kartını MSI GeForce GTX1070 GAMING X 8GB GDDR5 256Bit Nvidia al derim ben çok memnunum ısınma sorunu yok