Öncelikle selamlar arkadaşlar. Yaklaşık bir veya bir buçuk ay sonra sistem almak istiyorum sizce bu sistem nasıldır? İşimi görür mü? Eksileri ve artıları nelerdir?
Eğer bu fiyata daha iyi bir sistem toplarım diyorsanız ve yardımcı olmak isterseniz lütfen Vatan Bilgisayar'dan olsun yorumlarınızı bekliyorum.
Performans denemesine buradan ulaşabilirsiniz. Performans denemesi Ekran kartının ve işlemcinin performansı gayet iyi vatandaki kasayı malesef paylaşamıyorum. Reklam olur diye bilginiz olsun.
1 hafta önce olmuştu kdv indirimi. Yaz geliyor birde seçimler falanda olcak ya kdv indirimleri zart zurt birsürü promosyon döner dolaşır uyguna düşürürüz bişeyler bende bu yüzden almayıp bekledim açıkcası hatamı ettim bilemem yanlış yönlendirmekde istemem seni fakat ben beklemeyi tercih ettim param önemli benim kolay kazanılmıyo daha uyguna alabilmek varken fazlasını neden vereyim diye karar aldım gerisi sana düşmüş ne yapmak istediğine bağlı ben sabretmeyi beklemeyi tercih ettim doğrumu ettim yanlış mı zaman göstercek bakalım