Arkadaşlar herkese selamlar, geçenlerde RX570 Nitro 4 GB ekran kartını sattım ve şu aralar yeni ekran kartı almayı planlıyorum bütçe 4000 üstüne çıkmam çok zor. Normalde 6500XT 1 2 ay önce yüksek fiyata kötü bir ekran kartıydı ancak son zamanlarda fiyatında ciddi bir düşüş gördüm ve alınabilir seviyeye geldiğini düşünüyorum, bu Gaming gecesinde gelirse almayı planlıyorum ama dediğim gibi kullanan varsa oyun için nasıldır merak ediyorum. Birçoğunuz neden RX 570 satıp RX 6500 XT geçmek gibi bir hatada bulundun diyorsunuzdur. Şöyle ki benim 570 artık 3 yıllık olmuştu ve yavaştan içinin açılıp bakıma gideceği barizdi bende içini açmadan sıcaklık değerleri de iyiyken satmak istedim, ayrıca garantili yeni güncellemeler alan iyi bir modele geçmek istedim. Haa diyebilirsiniz ki 6500XT PCI-e 4.0 da performanslı o konuda ise ileride anakartı B550 yapıp işlemcide de upgrade düşünüyorum. Mining ile hiç işim olmadı ve yapmayı şu anlık düşünmüyorum o yüzden 6500XT'nin mining de çöp olması pek önemli değil gibi. Ama dediğim gibi burada kullananların yorumlarını dinleyip son kararı vermek istiyorum. Kullanan veya fikir sahibi olan varsa yazabilirim, hepsini okuyacağım. Şimdiden teşekkürler.